Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nepritazlivost..

Príspevok v téme: nepritazlivost..
Petko007

Zdravim mam 36 rokov a nemal som vazny vztah...je to kvoli vyzoru som nepritazlivy skulavy...( moja skulavost sa neda operovat mam tupozrakost)... a najhorsie natom je to ze mam vkus aky mam...pacia sa mi stihle symposky ktore si takeho ako ja ani nevsimnu...neviem ako dalej citim sa ako odpad..

žažiká

uz viem kde je chyba mas strasne blby pohlad na svet...z teba to az krici z tychto prispevkov...

mas pravdu maj v pi... a ostan sam...to je najlepsie riesenie a hon si nad casopismi :-)

vyborne....

petko007

Uz neriesim viem ze na take ake sa mi pacia nemam a ine nechcem...takze mam v pi..baby....nech si maju tych nagelovanych debilkov co ich budu podvadzat na kazdom kroku.....hahah

žažiká

tak sa s tym zmier a zacni vnimat vnutornu krasu...krasa aj tak vekom pominie...mas to jedno... najdi si tucnu ale v tvari peknu zenu napriklad, ta mozno casom schudne pri tebe chapes ked bude stastna pri tebe, velakrat sa to stane ze zeny sa prepchavaju aj koli nestasnemu zivotu...sam vies ze mas hendikep a hladas v nespravnych vodach ale to ti dojde mozno ked budes stary a najdes si nejaku babicku v ustave...sorry za tvrde slova ale komu niet rady tomu niet pomoci :p ja som napriklad pekna baba ale nikdy som nesla po neviem akych krasnych...nasla som si stastie u chalana co ma tiez hendikep, a nie niesom zlatokopka pretoze on nema ani peniaze. je mi s nim dobre mame sa o com porozpravat, paci sa mi, lubim ho...aj ked som zo zaciatku vahala ale teraz viem ze som sa rozhodla spravne...

Aliasko

Vies ake auta sa vyberaju v nedelu do nakupneho centra? Tie co mesiac stoja nalestene v garazi. Vies kolko ludi sedi doma lebo sa hanbi? Tak sa tesim ked vidim ze niekto je na vozicku a veselo si debatuje niekde na namesti, ma moj obdiv

lost

Skus ten inzerat inak sformulovat.. Trosku tak s vtipom a okrajovo spomen ze "skulis" i ked - ani to nemusis, niekto by odporucil to povedat na 3 stretnuti napriklad..

Petko00

Zrazu kolko ludi je skulavych heh ja som v zivote stretol len jedneho....chyba je len v tom ako vyzeram nikde inde....a som o tom na milion percent presvedceny.... mam dokaz mal som na zoznamkach inzerat a za rok sa mi ozvala jedna baba co mala downov syndrom...asi tolko k tomu...

Bartas

ahoj Petko007,

každý nejako vyzerá a neexistuje štandard pre krásu. to čo je verejne prezentované a prijímané je len nejaká pseudokrása. ak sa bavíme čisto len o vzhľade.