Zdravim mam 36 rokov a nemal som vazny vztah...je to kvoli vyzoru som nepritazlivy skulavy...( moja skulavost sa neda operovat mam tupozrakost)... a najhorsie natom je to ze mam vkus aky mam...pacia sa mi stihle symposky ktore si takeho ako ja ani nevsimnu...neviem ako dalej citim sa ako odpad..
nepritazlivost..
ja som normálne schopná uveriť, že ak by ti baba cez net napísala, že má toľko a toľko kg a tebe by to spadalo do tvojej tabuľky "tučnoty", tak jej viacej ani nenapíšeš, hoc by si nevidel ani jej fotku:D
petko, ty si fakt úplne mimo, takto nazvať niekoho podľa výšky a kg:))počul si o niečom takom, že ľudia mávajú napr. ťažké kosti? to znamená, že majú omnoho vyššiu váhu, ako by si im tipoval:)
schválne, koľko máš ty kg na svoju výšku?:D
150cm 60 kil a viac
160cm 70 kil a viac
170cm 80 kil a viac
Uz len to ze je tucna a nema to zo zdravotnych dovodov znamena ze o seba nedba.... !!!!!!!
ked je zena pri sebe este neznamena ze o seba nedba, neviem preco si to vacsina mysli, no ja som tiez bola kedysi dost tucna ale to neznamena ze som o seba nedbala, niektore stihle zeny o seba tolko nedbaju ako tie pri sebe, napriklad poznam take co sa neholia a nesprchuju sa tak casto ako som to robievala ja, a boli pritom velmi pekne...nechcem sa teraz nikoho dotknut bol to len priklad ale tucna zena vie co je to hygiena...my ta nenutime najst si tucnu zenu, najdi si trebars skulavu... nam je to jedno... ja som pisala len priklad ze aj tucna zena moze byt atraktivna, tucna /moze to pre mnohych znamenat uz 80 kilo co nieje napriklad tak vela ked ten tuk je dobre rozlozeny / :-) nepisem o 150kg zene co stoji v radoch vo fest foode...
Zhrniem to ....mam si vybrat partnerku ktora je presny opak mna to znamena je tucna nedba o seba a zerie nechutne mastne veci...a sport je pre nu nieco co ani nevie co je.....tak si to predstavujete vsak? to budem najstastnejsi clovek na svete len preto lebo to vy chcete.....
Máš pocit krivdy, že iní sú príťažliví, nie vlastnou zásluhou. To je síce pravda, ale len dočasne. Ak sa nebudú snažiť, o krásu rýchlo prídu. Naopak, nepríťažlivý človek môže získať príťažlivosť, ak bude vedieť, ako na to. Nemyslím kozmetiku, ani operácie.
Každá časť ľudského tela odráža stav vnútorného prostredia. Takto je možné zdiagnostikovať celkové zdravie a podľa toho zvoliť nápravu. Nápravu prirodzenou stravou.
Táto cesta je dlhšia, ale zaručene vedie k úspechu. Ak dáme do poriadku telo, dá sa do poriadku i psychika. Nebudeš mať averziu ku krásnym ľuďom, ani závisť a nebudú ťa štvať, pretože budeš vedieť svoje, budeš vedieť, k čomu spejú.
pane boze ty niesi normalny, vies kolko ludi s horsim hendikepom ziju v manzelstvach? bez ruky, bez nohy, na vozickoch, slepi, hluchi, s rastepom chrbtice, rastepom pery, ci su chory maju smrtelne choroby z ktorych prichadzaju o vlasy, zuby, a ako to ze oni si nasli svoju lasku??? lebo sa spravaju normalne, su pokorni, dobri ludia co maju v hlave poriadku, ale tebe to chyba bohuzial. a ty si este dovolis napisat taku hlupost "ale to ani jeden z vas nepochopi lebo to nezijete....." si ubohy a my tu s tebou len stracame cas, zamysli sa konecne nad sebou a navstiv psychiatra a liec svoj komplex kym niekomu neublizis, pretoze tvoja nenavist sa casom urcite vystupnuje... pise ti to tu vela ludi, nepozname ta sice osobne ale tie tvoje prispevky idu z tvojej hlavy, z tvojho srdca takze bohuzial nieco na tom bude ze je to v tebe...mozno v tvojich ociach sme 100x horsi ale len koli tomu ze my neskulime...