nepritazlivost..

Príspevok v téme: nepritazlivost..
Petko007

Zdravim mam 36 rokov a nemal som vazny vztah...je to kvoli vyzoru som nepritazlivy skulavy...( moja skulavost sa neda operovat mam tupozrakost)... a najhorsie natom je to ze mam vkus aky mam...pacia sa mi stihle symposky ktore si takeho ako ja ani nevsimnu...neviem ako dalej citim sa ako odpad..

tpch

O skulaveho debila by som nezakopla, ani keby som mala 150kg pri 150cm vyske :-D
No a keby sa navyse volal Petko, tak by som sa radsej obesila.

Hondy

\"Zhrniem to ....mam si vybrat partnerku ktora je presny opak mna to znamena je tucna nedba o seba a zerie nechutne mastne veci...a sport je pre nu nieco co ani nevie co je.....tak si to predstavujete vsak? to budem najstastnejsi clovek na svete len preto lebo to vy chcete.....\"
petkov citat - hore.
tym si chcel povedat, ze ked baba, ktora je tucna a nedba o seba a zerie nechutne veci a nesportuje je presny opak teba, tak ty si sportovec, dbas o seba, stravujes sa zdravo a maz skvelu postavu. takze jedine tvoje skulave oci brania zenam, ktore sa ti pacia, aby si ta vsimli? juj, strasne strelene nazory!!!

Petko007

Ze ked viem co chcem som na urovni pubertiaka.....zaujimave...zas som o nieco mudrejsi.....opakujem kazdy jeden clovek ma odlisny vkus....niekto ma rad moletky niekto ma rad chude niekto blondynky niekto ciernovlasky niekto nizke baby niekto vysoke....a ja im to neberiem ... a ani im neradim nieco ine....

Petko007

Na sproste otazky sproste odpovede.....
skratka sa mi pacia stihle baby ....a ked neviete co je stihla baba tak to je uz vazne vas problem.....

nefinka

ja by som to nazvala tak, že on sa sťažuje na to, že pekné baby o ňho nezakopnú lebo škúli a pozrimeže aký je pritom on sám pokrytec:))

no-

neda sa takto pisat petko-lebo presne ako pise nefinka je to individualne...
napr.ja stale som mala 168cm a 57-8-9kg a bla som krasne stihla-mala som krasnu sumernu postavu...
po detoch mam 168cm a 62kg a som stale stihla-a keby som schudla teraz na tych 57-8-9-kg uz by som bola podla mna chuda...
TAKZE PODLA TOHO BY SA NIKTO NEMAL RIADIT...