Poznate tento: Preco zena ked ma kramy vari na 4 platniach.......LEBOOOOO!
Asi sa neda okrem oplodnenia zene zabranit v tom aby komunikovala pocas kramov pokojne.
Pouzivane metody: Nedrazdit, vypovedane neriesit a zahodit, zavazne rozhodnutia oddialit.
Mate aj Vy nejake zauzivane metody?
Ked ma zena kramy
vieš čo, syma, asi máš pravdu s tým lýtkom. Tak sa mi zdá, že na jar sa pridám k tebe. A čo je to sklerotizácia? Dík
mna pri menzese tiez bolieva dva tri dni v lytku, vzdy mi trochu vystupi zila ale nemozem ani na nohu stupit, doktorka mi zatial odporucila lioton a mast s pagastanu konskeho
hovorila, ze v obdobi menzesu je v tela viacej krvi ako obvykle a ak sa zila zacina trosku upchavat, tak to takto boli, ale najprv zistovala ci ju nemam zapalenu, odporucila mi sklerotizaciu, ale chcem pockat do jari
a čo by mali spoločné s kŕčovými žilami?
jedina moja metoda je NEVYCHADZAT VON
mna to boli medzi nohami ked to mam a vtedy po psychickej stranke nemam problemi som vtedy kludnejšia.Na každeho to inač pôsobi.
nerobia sa ti nahodou krcove zily
môj organizmus mi dáva príchod ventilácie jasne najavo - som neznesiteľná - aj na seba. Ale to len deň, dva. Potom príde bolesť v pravej nohe v lýtku. Taká krčovitá, dvojdňová. Stále na tom istom mieste a dosť to bolí a stále iba vtedy. Kto mi to vysvetlí??
to je debata,....ja mavam depresie,...uzkost nenormalna,...snazim sa to zakrit,..aj tak to kazdy vie,....xixi,..
myslim ze vtedy zvysene riziko, pokial neni dokonala hygiena prave vtedy ked mas menzes mozes dostat nejaku infekciu, ani soferi predsa nechodia na cervenu
no a este teraz po tom vyprstovany...mam take divne kramy....a neni to taka cervena farba neviem co to je ? poradte diky