Poznate tento: Preco zena ked ma kramy vari na 4 platniach.......LEBOOOOO!
Asi sa neda okrem oplodnenia zene zabranit v tom aby komunikovala pocas kramov pokojne.
Pouzivane metody: Nedrazdit, vypovedane neriesit a zahodit, zavazne rozhodnutia oddialit.
Mate aj Vy nejake zauzivane metody?
Ked ma zena kramy
Pridam aj sem svoju trosku do mlyna.
Problemy pri mesiacikoch(to je irecity slovensky vyraz, rozhodne jemnejsi, nez kramy) alebo PMS, ako sa to bezne nazyva v literature su sposobene extrwemnymi vykyvami v hormonalnych hladinach, ktore sa daju znacne stlmit roznymi doplnkami, hlavne prohormonalnymi "polotovarmi", ako je yam(mexicky, divoky, Dioscorea villosa).
Tiez pomahaju pupalkovy/borakovy olej pre obsah GLA(protizapalove) a byliny Damiana a Dong Quai
Uz samotny yam mnohym mojim znamym tie problemy prakticky uplne odstranil(2x1 gram denne priblizne(+-)
najlepsia tema aka sa tu mohla otvorit. dobre som sa pobavila, ale co uz. je to tak. sme odhalene :-)
:D daj si do google
kramy = menstruacia
nadsenec- to je skvela metoda, ako napisala miki, ked mi lezu hormony na mozog tak ma tiez mrzi moje spravanie k ludom v mojom okoli, ale ja s tym nie som schopna nic urobit, reagujem uplne inak, nez by som chcela, ja vsak mam tie nalady uz tak tyzden pred tym nez to mam dostat a potom este tak prvy den, ked sa ten estrogen vyplavuje postupne tak som zase v normale
OTAZKA:MOZEM MAT SEX S PARTNEROM AJ KED MAM SVOJE DNI (MENSTRUACIU)??PROSIM ODPOVEDAJTE MI NA NICK NA POKECI ANET1011 DIKYYYY