Mali by mať homosexuáli právo adoptovať si dieťa?

sio

nu zaujimalo by ma preco si vyhradne proti...lebo to nie je normalne?Mile zienky a pani len by ste sa cudovali kolky s rodinami robia to co tu sudite hi hi ufff to by bolo zistenie ze prave vy?

Laurina22

Som vyhradne proti sobasom homosexualov a takisto aj adopcii dietata do takejto "rodiny."Co z toho cloveka vychovaku?Vam sa to zda normalne,ze si to rozdavaju spolu dvaja muzi?Alebo zeny?lebo mne teda nie.

lioness_01

inak, čo sa vlastne rieši? ak si homosexuál chce dieťa adoptovať, tak si ho adoptuje... u nás si môžu deti adoptovať aj jednotlivci...
aj keď sa pokrájam(e) , aj tak to môže urobiť...

sio

S tymto nazorom sa plne stotoznujem.Laskonka 12 je to za jedna.Nic v zlom ,ale ak by sa vam stala havaria a pri transfuzke vam daju cigansku alebo krv homosexuala je to jedno aj tak vam to zachrani zivot.Nazor sa berie akykolvek ale kde je zi a nechaj zit!Toto su len predsudky a je to v nas zakodovane rokmi utajovania reality na ktoru si zial musime zvyknut a treba na to cas.Deti to beru inak ako mi dospely ale je to presne o tom ak heterak vydi vedla seba v sprche teploska tak sa hned zlakne o kus svojho mokreho vechtika...vela hetero co si to vyskusali aj s chalanom aj ked je to tazke priznat a hlavne muzou co zili v dobach minulych kedy sa ozenili a zalozili si rodinu.Nasledne sa rozviedli a deti aj tak museli chapat ze otecko sa akosi inak prejavil a mam kamosku lezbicku jej mala zije vo vztahu ktory nie je o.k a jej mala dcera dnes maturantka je s chalanom ktory bude mat dve svokry ha ha nuz a nie je ani postihnuta ani lezbicka,mudre krasne ziena.Ale dost lebo akosi spetne som si uvedomil ze ich mam okolo seba privela...ALE nijak ma to nezmenilo na chalana chut nemam ha ha

GiovanniX

Necital som predosle prispevky,ale podla mna by nemali mat pravo.Proste dieta potrebuje maminu a ocina,aby vyvoj bol po psychickej stranke spravny.Oco a oco,alebo mama a mama,z toho vzikne dalsi homosexual a nakoniec vymreme.
Ja som zastanca klasicke rodiny mama,otec,deti.
Nemam nic proti homosexualom,podla mna z tych "homosexualov" je len ak 30% naozaj homosexual,vela ludi a aj spevakov atd... tvrdia preto ze su homosexuali,aby ich mali ludia radsej z dakeho dovodu,ktory ja ako heterosexual nikdy nepochopim.
A mam aj osobnu skusenost,ked som oslovil jedno sympaticke dievca a povedala mi ze za "nas" chalanov sa stala lesbou,lebo vela krat sa sklamala a naozaj bola,proste presla na druhu stranu :D aj ked podla mna je tak bisexualka,ale neva.Uz pomalicky stracam koniec motuza,ze kto co je a ako sa to vola:D

jajka001_

ale netrep. ja taka nie som. vobec to nie je o tom. ale vy si stale tocite to iste dokola. asi nemate este deti, potom to celkom chapem.