Mali by mať homosexuáli právo adoptovať si dieťa?

sweater

ja by som s tym v pohode suhlasil ak by nebol tento svet taky aky je alebo aspon nasa krajina, neviem ake je to vonku, podla mna tiez, homosexualny par moze dat casto ovela lepsie podmienky pre vychovu dietata, niektore dnesne manzelstva kolkokrat ani zdaleka nesplnaju svoju funkciu, o to by vobec neslo, len si myslim ze by to dieta tato spolocnost zarucene zavrhla

lioness_01

ververka... otázka nemusí byť objektívna... ja chcem subjektívne odpovede :))

ja by som nechcela aby ma vychovávali dvaja muži alebo dve ženy...

a myslím si, že ani jeden z vás - zástancov - by to pre seba tak nechcel... ani jeden z vás si nevie predstaviť, že by doma nemal mamu - ale dvoch chlapov...

lost

Podla mna dieta NUTNE POTREBUJE pohlad na OBE POHLAVIA.. bez toho to nejde..

to ako, ako teraz zisti, ako si uctit ZENU? ak budu 2 otcovia ? alebo jeden kupi ruze druhemu? to potom dieta bude tiez kupovat spoluZIAKOM ruze, lebo ich ma rad?

To dieta moze potom rovno aj cvicena opica vychovavat :) zvierata daj uviac lasky ako clovek,co vy na to ? ;)

ververka

lioness, to ako keby si sa spytala "chceli by ste mat dva penisy?" nikto si to nevie predstavit lebo to nezazil, takze ta otazka je opat neobjektivna :)

lioness_01

euba, predstavme si dvoch milujúci, podľa morálnych zásad žijúcich chlapov.

Chcela by si TY KONKRÉTNE vyrastať v rodine , kde by ťa vychovávali dvaja milujúci sa muži? predstav si, čo všetko ti dala do života tvoja matka, a predstav si, že by si to nemala, lebo by ťa vychovali dvaja muži... chcela by si to tak?

neprechádzajme do extrému, nespomínajme rozvedené rodiny a pod. čakala som hneď prvú reakciu presne takúto...

euba

tak radsej dvoch lubiacich sa ockov, ako dnesnu realitu v kazdej druhej-tretej rodine kde je neucta, nevera, malo lasky, alebo iba jeden rodic(rozvedene manzelstva), pripadne decky domov alebo chatrc so 14rocnou maminou. Myslim,ze ide o spolocnost, ak by bola tolerantna, tak aj taka dvojica by mohla vychovat hodnotneho cloveka.

Vy si nepredstavujte homosexualov ako party-ludi, promiskutych. Samozrejme su aj taki(aj ked viac ich je hetero;)) , ale vacsinou su normalni, pracujuci,nevystredni, zijuci normalny nudny vsedny zivot:)

lioness_01

ja by som skôr otočila otázku takto:

chceli by ste mať dvoch oteckov?

ale skúste sa vážne, reálne vcítiť do situácie keď ste boli deťmi...

nyky20

No Lost podarilo sa ti rozpúťať slušnú diskusiu : )

A k téme:

Jednoduchá otázka, jednoduchá odpoveť ANO.