lalala
Mali by mať homosexuáli právo adoptovať si dieťa?
mna vychovava len mama, o otca som prisiel a citim/citil som ze by som strasne potreboval chlapsku radu, vidiet ako by to spravil on, ako by sa zachoval on, nemam skoro ziadne prakticke zrucnosti atd. mohol by som dlho pokracovat, takze myslim ze lost ma v tomto uplnu pravdu
ja by som chcela aby si ma adoptovala heterosexuálna rodina, prípadne by som radšej šla do pestúnskej starostlivosti heterosexuálnej rodine...
takže asi tak...
ako som napísala - robiť osvetu medzi neplodnými pármi, aby si adoptovali dieťa... potom by sme tu nemuseli takéto idiotiny riešiť
lioness, ale ti homosexuali neukradnu dieta hetero rodinke:) vezmu ho z decaku. Takze otazka moze zniet, kebyze si mozes vybrat, chces byt v decaku alebo byt u takehoto paru. Ja asi druha moznost, urcite.
samozrejme, ze idealna je : ocino, mamina, veelka laska, dom, psik a mesacny rodinny prijem 7000€:) ale nie vzdy je to tak
a myslím si, že práve to je dobré, že to tu neni každému jedno, že sa ešte nájde aj pár ľudí, ktorým záleží aj na tých deťoch a nie len na image nášho štátu, či budeme liberálni alebo nebudeme...
euba, ja nehovorím o decáku, nespomínaj tu decák teraz... hovorím o tom, že dieťa má mať matku aj otca a nie dvoch oteckov alebo dve mamičky...
áno, je to o pohľade spoločnosti, lenže liberálny neznamená vždy aj dobrý...
spýtaj sa ktoréhokoľvek decka, či by chcelo mať dvoch oteckov alebo mamičky...
a ten decák tu pletiete zbytočne, mizivé množstvo homosexuálov si adoptuje dieťa, bohvie či aspon jeden ročne, takže až takú službu tým deťom v decáku nerobia...
radšej keby sa robila osveta medzi neplodnými pármi, aby si adoptovali dieťa... keď už vám tak veľmi záleží na deťoch v decákoch
liones, ano dieta to potrebuje! nepochybne! a ty si myslis, ze v decaku to ma? Ved tam nevidi ako to bezne funguje v rodine, urcite lepsiu simulaciu rodiny vytvori milujuci par "rodicov",ktory tomu decku daju vsetku lasku ako statna institucia-decak
jedine co vadi, je pohlad spolocnosti. Ale to je len o vyspelosti naroda, v skandinavii atd by to bolokazdemu jednu,ale tu sa vseetko komentuje, vseetko.
euba - nepreháňaj, polovicu určite nie...
lenže, situácia jeden biologický rodič a dvaja homosexuálni partneri je kapánek iná
euba - presne tak - vadila by ti šikana, atď... čiže nešla by si do toho...
o tom to je...
zastávať - to áno- ale vcítiť sa do toho dieťaťa - to už nie...
a pritom, ono to vôbec nie je o tej šikane...
každý z nás , ak mal to šťastie, dobre vie, akú nezastúpiteľnú úlohu má v rodine matka. ani jeden z nás, ak mal šťastie a žil v dobrej rodine, si nevie predstaviť, že by tú matku nemal, že by ju mal vymeniť za nejakého otcovho "kamaráta" a že by ten "kamarát" mal plniť tie úlohy a tie funkcie ako matka...
a určite by dvaja chlapi nevedeli dieťa vychovať tak ako muž a žena...
nehovorím, že z dieťaťa nemôžu vychovať dobrého človeka - ale dieťa jednoducho potrebuje aj otca aj mamu.
to nie je o netolerancii, o staromódnych skostnatelých názoroch - to je jednoducho o tom, že dieťa má mať aj mamu aj otca...
lost, ale ved skoro polovicu deti vychovava iba jeden rodic. Takze vychova sa urcite da aj bez oboch rodicovaskych roli:) Kamarat otca nevidel 10rokov a je to jeden uspesny chlap, s uctou k zenam, ani muzske spravanie mu nechyba, takze problem nevidim..
mne by to nejak nevadilo, skor by mi asi vadili pohlady inych ludi, pripadne nejaka ta sikana v skole od nepodarenych deti,ale myslim ze dieta by dokazali vychovat rovnako ako hetero-par.
Ide o to, ze povacsinou zisakju to dieta adopciu a tym daju ovela lepsie podmienky pre zivot ako v decaku, cize minimalne o jednu priecku v komforte to dieta ziska:)