Mali by mať homosexuáli právo adoptovať si dieťa?

laskonka12

jajka, neboj, aj keby môžu, tak si to dieťa neadoptujú práve kvôli takým ľuďom ako si ty, lebo si veľmi dobre uvedomujú, že by to dieťa malo zničený život, ale nie kvôli nim a ich orientácii, ale kvôli predsudkom zo strany väčšiny ľudí a kvôli tomu, že bohužiaľ rodičia toto chtiac či nechtiac vštepujú do hláv aj svojim deťom a tie sa potom posmievajú v škôlke a v škole...pretože 5 ročné decko si samo od seba neuvedomí, že mať dve mamy alebo dvoch otcov je niečo horšie ako mať otca a matku, to mu treba najprv povedať, že je to zlé a práve deti takých rodičov ako ty, si viem celkom predstaviť ako sa týmto deťom posmievajú (ak svoje názory na svoje deti neprenášaš, tak by som sa celkom čudovala, lebo je to prirodzené...)
takto to potom vyzerá, či by sa jednalo o dieťa homosexuálov, či sa jedná o dieťa postihnuté, o dieťa adpotované, alebo o dieťa rómske medzi nerómami....vždy tam budú a sú predsudky a vždy sa mu budú deti posmievať a vystrkovať ho, ale nie kvôli sebe a svojej detskej povahe, ale práve kvôli názorom svojich rodičov, ktoré na ne prenášajú...

ververka

ale ked bude mat susedov gayov, tak co narobis? bude ich mat denne pred ocami. a nebudu teda nebudu ho vychovavat gayovia - ani toho typka nevychovavali a pozri co riesi. takze by si zakazala propagaciu gayov a lesbiciek rovno? :)

ververka

skor by som riesila problemy tykajuce sa rodin s detmi, kde deti nemaju zazemie a ani ziadne podmienky na zivot, rozvoj a podobne, nez pravo na deti gayov. najprv by sa mali odsledovat rodiny so zanedbanymi detmi.

jajka001_

ide o to ze keby to nebolo VSADE tak ho to ani nenapadne. a ked vyrasta v gay rodine, tak to ma stale kazdy den pred nosom. ok, nechapete o com hovorim. dieta ma problem vyrast v normalnej rodine normalne a nie este v takej kde je taky totalny zmatok uz v zakladnych veciach.

euba

a co je natom jajka? ved sa hlada, mozno je gay,mozno nie. Vidis a nemusel byt ani z homo manzelstva aby mal v hlave taketo otazky. Cize je jedno aka rodina, ide hlavne o vychovu, vztah rodic-dieta, lasku a uctu v rodine a hmotne postaranie sa. Ak toto ludsky par splna, tak by nemal byt problem.