lalala
Mali by mať homosexuáli právo adoptovať si dieťa?
tak ako hetero pary mozu mat deti homo aj hetero, tak isto je to aj u adoptovanych deti aj homo parov. chlap ktory ma v hlave naprogramovane hetero predsa nebude vyhladavat muzov len preto ze to vidi doma. to nie je o tom co vidi. to je o tom co je v nom a co ho pritahuje. a to ze sa pyta niekto som/nie som gay je aj teraz, takze je to uplne normalne. mladi ludia sa hladaju. a to ze sme to nevideli pred 10 rokmi neznamena, ze to vtedy nebolo.
a kolko mladych chalanov tu uz zalozilo temu ze - nie som gay? odkial by to mali ak nie z okolia a medii? normalny hetero a skusaju ci nahodou nie su gayovia. lebo je to in. ked taky normalny chalan vyrasta s dvomi gaymi, aky to vplyv na jeho krehku detsku psychiku hm?
a aj to ze napredujeme, neviem ako v inych krajinach, ale tu stale castejsie poznam a zdaleka nie jeden pripad ked decka zo zakladky chodia na protidrogove odvykacky, zacinaju so sexom v 13!! v 13, sak to je chore, a myslim si ze to urcite nieje preto ze chcu, ale ze je to in, a oni nechcu byt mimo, vsetci do jednoho cvalame so stadom, niekto viac v centre a niekto viac na okraji, ale vsetci spolu kracame pekne do zahuby..
mate deti? ja mam. a velmi citlivo vnimam vsetko s nim spojene. v skolske ze sa neposmievaju? posmievaju. aj za uplne blbosti. aj sa tam biju. nelisi sa to od skoly. len v miere, na skole to bude asi brutalnejsie.
tolerancia je pekna vec. tiez som bola velmi tolerantna k mnohym veciam ktore sa ma netykali. v teoretickej rovine je vzdy vsetko take jasne. ked pride prax, vyzera to inak.
houby z pochybnych rodin, vsetci su taky, kdo nejde zo stadom, ten zle skonci, mozno z cistym svedomym a to je tak vsetko...
Tak a tento tvoj nazor sa mi velmi paci myslim posledny prispevok.Nuz neviem ale je to vsetko zahmlievanie politikou a nazor tych ktory sa sukaju dopredu aby nieco zakrili.Kazdy sa tu radsej stara o ine nepodstatne veci ktore aj tak nebudu ...a neriesi sa to podstatne.Uroven zivota,praca ,plat a dalsie faktory ktore rodiny ako aj zivot sam o sebe najviac vystihuju.Vam ako rodine by sa tiez nepacilo keby vam niekto nieco diktoval ci je to alebo nie je pre vas vase deti,alebo zivot prospesne...
Posudzovanie tu bolo a bude.Mozno mate dve deti a zijete si nad mieru kolko rodin vychovalo deti dali im vsetko,dopriali vychovu aj skolu a ako skoncili kazdy vrah ma matku i otca aj diler drog...Homosexual aj cigan.Je to zivot ktory priamo svasim nesuvisi preto nechapem preco vlastne frflete.Ak by dali vsetko dietatu co treba nesulasim s tym ze ho to ovplyvni to je nazor krestanou ktory urcuju pravidla rodiny a dodrziavaju svete.Zial zabudaju na fakt ze uz v starom zakone sam mojzis mal dve zeny a kolko ich bolo....Ak by prisla vojna kto prezije beloch s cistotou a svojimi predsudkami v panelaku alebo ciganka s 10 detmi zijuca v chatrci.Myslim to tak kto by sa dokazal postarat okamzite.To co mame je pominutelne.A zial minule som sledoval spravy kde davali ze otec lekar matka socialna pracovnicka...dieta na vysokej a porodila decko ktore smarila von z okna skoly.Inteligencia a vyvoj sa jednoducho nedaju zvladat rozumnym pristupom.Kazdy sme sam za seba jedinec sice ovplyvnitelny ale za to kazdy mame stresy.Nuz ja som za to pokial je to aj homosexual nevadi ak sa postara o niekoho komu da lahsi zaciatok.Dospely zivot nie je vzdy len stastie ale aj kazdodenne trapenie a nedostatok zial u vecsiny a dieta potrebuje lasku aby ju mohol aj v buducnosti davat...Laska ma vela podob.Nakoniec napisem vzdy budu ty ktory su mudrejsi ale predstavte si tych ktory su tymto najviac postihnuty...ak by ste mali zit ich zivot ...ak by ste prezivali to co oni je to ako rakovina ktora vas poziera z vnutra a nech je cistucky nech je obleceny a ma skolu aku chce ,nech ma miliony na ucte je to len buzerant...sorry hnusne ale je to realita slovenska...mam v rodine tiez bratranca a zial viem o com to je aj ked mnohy co tu pisete si to neuvedomujete ze svojim postojom k veciam vami odsudzovanymi ublizujete inym.Ak by sa mi v buducnosti nieco stalo ja by som bol rad keby moje deti prave on dovchoval a nahradil ma aby som mal pokojnu dusu ze moje deti maju vsetko.To je fakt a nie deti ale vy sami s toho vzdy robite cirkus az potom su to deti.Ufff kratky preslov!!! Sorry za dlhe citanie snad prospesne
aj tak sa da...
ze ziadny bordel v politike?? toto je take typicke idealizovanie vyspeleho zapadu... ja by som povedal len ze maju mensi bordel v politike
jasne.. ale ... nieco vam poviem.. ked chcete prezit koniec sveta prestahujte sa na slovensko.. a viete preco,? lebo tu sme 30 rokov za opicami...
a tak isto aj v tomto...
sme pozadu oproti ostatnym krajinam. okrem toho ze maju lepsie platy, mensiu nezamestnanost, ziadny bordel v politike, pokrokovejsie nazory, a hocijake vymozensoti a lepsie moznosti, tak aj toto beru ako uplne normalnu vec.