Zineryt - nazor?

Súvisiaci obsah

lemana

Derminax - derminax.lv Dnes uplynú 2 mesiace od začiatku mojej liečby a účinky sú naozaj uspokojivé. Zmizli aj tie hrozné vyrážky.

MUDrr

V rámci liečby akné odporúčam preliečenie antibiotikom Doxybene pri užívaní 1 tableta každých 12 hodín, stačí menšie, desať-tabletové balenie.
Už pri začiatkiu užívania tabliet Doxybene odporúčam lokálne na pleť roztok Zineryt pri užívaní 2x denne (ráno/večer) na vopred vyčistenú pleť (nie čistou vodou) - čistou vodou sa pleť nevyčistí, ale nejakou micelárnou vodou a tampónom určenou na čistenie pleti, nejde o drahú záležitosť a netreba neviem akú drahú značku, stačí nejaká "obyčajná" pleťová, resp. micelárna voda z drogérie, príp. lekárne - tam vám aj poradia keby trebalo.
Zineryt nemá dvakrát príjemný zápach, ale dá sa to zvládnuť. Po cca. tých 12 hodinách (pred nanesením roztoku opäť), treba pleť vždy opláchnuť vodou, vysušiť čistým bavlneným uterákom určeným len pre vás a len pre vašu pleť, očistiť pleť micelárnou vodou a naniesť Zineryt.
Zineryt existuje v dvoch veľkostiach, a to 30 a 70 mililitrov. V rámci lieku Zineryt odporúčam väčšie balenie, teda 70 ml s tým, že Zineryt budete užívať aj po vybratí antibiotika Doxybene - až dokým neminiete tých 70 ml.
Po vybratí lieku, resp. roztoku Zineryt odporúčam Skinoren krém. Na pleť sa nanáša dvakrát denne (ráno/večer). Pleť musí byť opäť pred nanesením vyčistená. Skinoren neobsahuje žiadnu antibiotickú zložku a je vhodný na dlhodobejšie používanie, resp. po vybratí balenia (30 gramová tuba), pokojne môžte začať užívať ďalšiu. Skinoren krém nezanecháva pokožku mastnú a lesknúcu sa, čo znamená veľmi praktické používanie.
Vo všeobecnosti nezabúdajte na príslovie ,,Ste to, čo jete." - hlavne nie v rámci liečby akné. Snažte sa vyhýbať maškrteniu. Obmedzte sladkosti, tzv. fizzy drinky (Coca Cola, Fanta, Sprite...), vyprážané jedlá, čipsy a bielu múku, ktoré je dobré zredukovať nie len kvôli peknej pleti, ale kvôli všeobecnej telesnej a duševnej pohode. A nezabudnite na dostatočný príjem vitamínov, minerálov a stopových prvkov. V lekárni si pokojne môžte kúpiť Zinkorot, čo je výživový doplnok so zvýšeným obsahom zinku, ktorý sa v boji proti akné osvedčil ako účinný kamarát.
Samozrejme nezabudnite svoj zdravotný stav konzultovať s odborým lekárom - kožným/dermatológom, čo je koniec-koncov aj nevyhnutné, nakoľko tieto lieky nie sú voľnopredajné. :-)

fono

pre zakladatelku temy:bral som ho dlhsiu dobu,pomahal,ale potom si nanho zrejme koza zvykla a neucinkoval uz,najlepsie je citron alebo cesnak pred spanim,citronom si natriet tie miesta,kde mas vyrazky

Gabo77

Ja mám jednoznačne pozitívnu skúsenosť a určite odporúčam...Len je pre mňa otázne dlhodobé používanie.

Siskaa

Ja som zineryt používala asi rok a potom som si dala pol roka pauzu no nakoľko sa mi pupienky začali znovu robiť, k zinerytu som sa vrátila a neľutujem, opäť pomaly miznú. Mne náhodou vonia :D pripomína mi výfuk z takých starých áut a k tomu si vždy rada pričuchnem :D za mňa ho určite odporúčam, za skúšku nič nedáte :)

kittush123

Pouzivam zineryt Len 5 dni Ale ocividne sa mi zlepsil stav mojej pokozky. Nemala som katastrofalne problematicku plet. Moja kozna mi predpisala zineryt spolu so SKINOREN-om. Rano Pod makeup si davam zineryt a vecer tesne pred spanim si natrem tvar tenkou vrstvou skinorenu, pretoze vyvolava taky pocit, ze si musis poskrabat tvar, niekoho To stipe, Ale je To individualne. Som zvedava ci mi akne uplne zmizne a Ci sa mi To vrati. Som pozitivna.

Mari.24

Používam Zineryt a skúsenosti mám podobné ako niektorí z vás, mám z neho suchú pokožku ale po dlhšom používaní sa mi pleť výrazne zlepšuje. Môžem povedať, že som s ním spokojná, mám problémy s pleťou už niekoľko rokou a toto mi pomáha. Samozrejme striedam to s hydratáciou.