Herbalife - skúsenosti

Príspevok v téme: Herbalife - skúsenosti
bruško1

Tak ako to je? chcem iba ozajstné skúsenosti - predajcovia váš názor ma nezaujíma a netvárte sa poniektorí že ste ,,akože,, nepredajca ľahko sa vas dá odhaliť. Dakujem za skutočné názory - nekúpim si to ani od jedného pekné že sa snažíte presviečať ludí ale skôr ich odlákavate

Esmera

herbalife sa etše vyrába? nezastavili výrobu? také som počula čosi, a ona vie dať dolu z tváre vraj aj znamienka a aj jazvy po akné???

Parker

Užívam produkty Herbalife od decembra minulého roka, Aloe, Fibre and Herb, F1.koktejl. Koktejl ráno a večer (namiesto raňajok a večere, obed si dávam normálny, čo príde to je. Z cca 92 som išiel na cca 76-77 kg, váhu už mám ustálenú. Koktejl veľmi dobre zaženie hlad. Som spokojný.

Milok

to čo investuješ do tych nezmyslov, tak si radšej kup nejaky bicykel, alebo kolobežku a spraviš ovela lepšie, pretože takto schudneš rychlejšie a bude to lacnejšie

ahjajjaj

Ahojte, mám skúsenosti s kozmetikou Herbalife. Dostala som raz telefonát, že mi zadarmo poskytnú kozmetickú starostlivosť pokožky, ktorá k ničomu nezaväzuje. Tam ma žena omnoho staršia ako ja, ale s dobrou pleťou naučila, ako si čistiť, hydratovať a vyživovať pokožku. Spravila mi jednu stranu tváre a ukázala v zrkadle. Bolo hneď vidieť, aká je v porovnaní k nej tá druhá strana. Tak som si u nej niekoľkokrát objednala kozmetiku na ošetrovanie tváre, ceny boli dosť vysoké, ale bola som s tou kozmetikou maximálne spokojná.