BABÉ STOP AKN - hlboko cistiaci gél, tonik, peeling, maska a krém. Zaručene zaberajú. Je to otestované dermatológmi. V éekárni Ti to objednajú. Najlepsí produkt teraz na trhu.
Mato mohol by si konkretizovat ako sa vola ten vyrobok od Garnier alebo pridat obrazok ako vyzera balenie ??? A po akom case to zhruba zacalo ucinkovat ???
AHojte mám 15 s akné bojijem nejakč tie dva roky začiatky boli uplnee prišerne same pupapky a proste všady lekarka mi poradila ZINERIT ten mi však dááko extra nepomohol vyskušal som teda niečo z kozmetiky a teraz tie reklamy čo letiaGarnier vrelo odporučaamm pomaha mi too k lepšiemu dršim palce ..
ahote...mam 12 rokov a akne sa mi zacalo robit pred pol rokom mam velmi vela hnisavych vyraziek hlavne na cele chrbate...vyskusala som vela veci ale nepomohlo to co mam urobit??
ahojte...ja mam akne asi od 13 rokov, vtedy sa mi zacalo objavovat len na chrbate. Asi pred pol rokom sa mi zacalo robit aj na dekolte a okolo brady a sanky a na cele. pred rokom som zasiel ku koznej...predpisala mi zineryt 30ml-po mesiaci nepomohlo. mal som prist na kontrolu ale pol roka som to neriesil. potom mi 2x predpisala zineryt 70ml a doxybene...tiez nepomohlo. Potom mi zacala davat polystafanu 10 inekcii som dostala a uz mi nejdu ju davat...akne sa mi uz nerobi ale ostali mi jazvy na ktore mam inderm a skinoren tak uvidim ako to bude fungovat.
ahojte všetci čo sem chodíte...nevie mi niekto poradiť..vytvárajú sa mi na brade-len červené podkožné pupáky a niekedy to aj svrbí..už som skúsila aj liešbu antib.summamed a nehorázne peniaze u kožných lekárov a mastičky..tie pupáky sa mi vstrebú ale flaky mi tam zostanú a potom sa mi objavia opäť.Prišla som ja sama na to že je to lepšie odkedy mám pastu zubnú bez fluóru lebo to bolo horšie,zdravo sa stravujem a málokedy si dám čokoládu...nepíšte mi aj na mail..adrikamicha@centrum.sk....dakujem
janka ... umyvas?? ja si umyjem vodou ,, potom si dam plet. vodu .. a na vyrazky si davam to kol.striebro.. ja si to nakvapkam...a tebe to pomaha?? ako dlho to pouzivas?