Akné, uhry, hnisavé zápaly

anonym_1243

mam vyraznu tvorbu akne a mna to priam ser.., pouzil som vsetko, vsetky znacky, zname aj nezname, nic nezabera..., pomoc

lavka

ale to,ze uhry a celkovo pupaky sa nemaju vytlacat je podla mna somarina...podla mna sa maju vytlacit,potom tvar dezinfikovat trebars aj tym harmancekom com som tu citala.vzdy lepsie,ako keby tam mali hnit a potom tie obrovske jazvy.To je chujovina,kto povie,ze po vytlacani ti zostanu jazvy,prave po vyhnivani drbakov v tvari ti zostanu jazvy.Ten doktor,co toto povie je sam nejaky vred

Luisy

neviem preco sa tu predbiehate jeden pred druhym ked to je ochorenie vnutorneho charakteru, a co pomohlo tebe nemusi pomoct druhemu, treba vyskusat varianty sam na sebe

Ivan Pagáč

no jedine asi ku koznej, a ta podla zavaznosti predpise liek. inak v ziadnom pripade sa nepokusat vytlacat vyrazky a ani ich nemagat, nechat ich napokoji. co sa tyka kozmetiky, ta vie narobit viac skody ako uzitku, takze neodporucam. co sa tyka vnutorneho stavu organizmu, nieco na tom je. na tvojom mieste by som zacal s uzivanim Zinku a Selenu, popripade este vitamin A a B a mozno nejake tie tabletky YUCCA. z liekov na akne je velmi dobry Skinoren.

MrCollagen

Na akne sa objavil 100% prírodný produkt, ktorý nedostanete v lekárni ani kozmetike. Biovitálny=živý a transdermálny=kožou prechádzajúci kolagén, ktorý normalizuje funkcie pokožky. Viac na: www.collagenpoint.com.

Elza

Jayton niesom žiadna priekupníčka. Zaoberám sa úplne niečím druhým. Nemôžem
za to,že mne niečo pomohlo a ja to chcem
povedať ďalším. Ty to necháš pre seba ?

jatyon

"elza" škutová z
INGEO a.s. ŽILINA; Bytčická 16,
010 01 ŽILINA; Ing. Ladislav Kováč, generálny riaditeľ a.s.

je priekupníčka.

Elza

Všetky kožné prejavy sú záležitosťou
vnútornou.Treba detoxikovať organizmus
a zlepšiť trávenie.Mám s tým dobré
skúsenosti a poradím aj riešenie.
Ozvite sa na 0908 830 968

Andy_1

moj nazor je ten, ze je to problem vnutorny, to znamena, ist ku koznej by bolo asi neopodstatnene, skor odporucam vysetrenie u gastroenetrologa, alebo mne napriklad velmi pomaha uzivanie Acidophilu, ktory je volne dostupny v lekarnach, cca 230sk, a samozrejme obmedzit tazke mastne jedla, fajcenie, alkohol, stresy...