Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akné, uhry, hnisavé zápaly

Dug

Aj navstevovanie kozmeticky moze pomoct, mam znameho, ktory to absolvuje (kvoli nadmernemu akne), a celkom vyrazne mu to pomohlo...

FiDoRkA=o)

pozeram si vase prispevky a dakujem za rady,aj ja mam dost velky problem s akne a som rada ze som sa docitala o lieku skinoren a pangamin,verim ze mi nieco z toho pomoze :O) aj tak je to psychika ale ja neviem v com je problem.no.. ok,proste diky.. =o)

kika

Ja mam dobre skusenosti s pangaminom.Mne pomohol s mojou pletou a akne.Pytala som sa aj lekara ci to mozem a v pohode.Takze to mam aj s odbornej stranky potvrdene.Ale hlavne na sebe vidim a aj citim zmenu k lepsiemu.Doporucujem, velmi dobry je pangamin bifi alebo bifi plus /zlte balenie/ aj s pupalkovym olejom. Pupalka je znama tiez svojimi dobrymi ucinkami na pokozku, ekzemy.

cajka

Je vela veci, ktore mozu pomoct.Napriklad vybornym prave na tento problem je vitamin B, precistuje organizmus a pomaha liecit akne.Vela sa pise aj na stranke www.pangamin.cz alebo treba pozriet stranku www.akne.sk tam je tiez vela uzitocnych rad.Keby trebars aj pangamin uplne nezabral, nic sa tym urcite nepokazi.

kicinkova

mam 33 rokov,s akne som mala problemy,keď som bola v puberte.Avšak teraz asi tretí mesiac ma trápi akné.Som z toho zúfalá,neviem čo sa stalo.Najprv sa mi vyhodilo plno uhier za ušami smerom k tvárovej časti a robia sa mi aj podkožné vyrážky.Mám problém so žalúdkom,zistili mi zápal pažeráka a na ňom nejaké vriedky.Lekár mi povedal, že to môže byť ale aj nemusí byť od toho.Bola som aj u kožnej a dala som si predpísať skinoren.Predtým som brala 6 rokov antikoncepciu,nemala som vôbec vyrážky,ale už rok ju neberiem a teraz posledné 2 mesiace sa mi zhoršila pleť.Môže to byť od žalúdka?Uhry?Vyrážky na brade by som povedala,ale uhry.Ináč som mala aj mám strašne mastnú pleť.Poraďte mi niekto,prosím.

prispievatelka

harmancek by som az tak nechvalila, pozor na alergiu-mam znamu, ktora dlhe roky nevedela prist na to,co jej robi na kozi neplechu a po rokoch zistili, ze harmancek, ktory bol takmer v kazdom kreme,ktory pouzivala. urcite ist na kozne, popr.gastroenterolog, aj ked tam velka sanca nie je, dat si urobit hormonalny rozbor (endokrinolog) a chodit na kozmetiku-odbornu, nie u nejakej kozmeticky rychlokvasky :) a vyzbrojit sa trpezlivostou, odstranenie tohto problemu je dlhodoby proces, mam tiez akne...