Akné, uhry, hnisavé zápaly

zaja

aj ja by som vyskúšala ten antiac.Dá sa tiež predpisat?Kolko stojí na predpis,koľko bez? A vedlajsie účinky?
Kamarátka mala hroznú pleť a pomohol jej iba roacutan. Teraz vyzera super,bez vyrazok,ale musela podpisať,že tu lečbu chce pre nežiaduce účinky. inak,lekar jej povedal,že toľko ľudi ho už užilo a nemal ešte ziadneho,u kt.by sa taký nežiaduci účinok prejavil.Ani u nej,ale povedala,že by ho už nebrala(bala sa,ako to bude u nej)
Napište o tom antiacu.

pity

mam peroblematicku pleť už veľmi dlho, vyskúšala som všetko, od kozmetičiek kožného až po nové výstrelky v telke. Jediná vec ktoá mi pomohla a ktorá mi dovoluje hrdo chodit bez makeupu a inych krycích vecí je SALCURA. je to novinka majú i stránku a ten prípravok sa vola ANTIAC, ale sú tam prípravky aj na ine veci. je to www.salcura.sk ja to teda odporúčam, ked to pomohlo mne?

yogi

ahojte, ja som na akné a vacsie vredy na chrbte pouzila vselico/dezifenkcia, tea tree,ichtamolka,antibioticke masti../nedávno mi znama odporucila nejaky novy pripravok od firmy salcura.je to sprej uplnne sa vstrebe, nevysusa a nemasti, je sice drahsi ale doteraz som este nic podobne nemala.je fakt super aj ked nie najlacnejsi,a aj ked si doma rozrypem vyrazky do rana sa perfektne zhoja a navyse ziadna chemia!

damaxy

no zaja z tohto ma moze porazit,narobi ti problemy a potom pokrčí plecami.Ja by som sa asi opýtala,čo by robila keby som bola jej dcéra? tiež to isté,nedomyslela následky že pri tvojej diagnoze nemože robit pokusy.ja mam kamarata a on mal problem s imunitou,robili sa u po tele hnisavé vyražky,po1,5roku pokusov s antibiotikami začal chodit do košíc na homeopatiu a poleúpšilo sa mu .Skus aj tento smer možno tam ta daju do laty.najdi si vsak podla bydliska co najbližšie.on to vynural niekde na internete joval jonal neviem skus hladat.pa

zaja

hedviga,zaujímavý postreh.Možno aj moj prípad.
Ale,trochu sa mi zhoršila tvar,bola som u imunolog.lebo tam chodim so slabou imunitou.urobila mi na tie vyražky polystafanu test.(lebo z vyteru z vyražky,kt.som si dala predtym spraviť mi vyšli streptokok+stafilokok)
Test sa robi tak,že mi pichla dajaké sérum(asi nejaky stafil??)na predlaktie.Do týždňa sa mi výražky na tvári zhoršili,obsypal sa mi aj chrbát a dekolt.Hrôza!A v taakomto stave som stále.Na kontrole,keď to videla,dala mi antibiot.kt.nezabrali.Potom pokrčila plecami,že sérum na moj druh stafilok.kt.mi vyšiel nie je a ani by mi nezabral,keď sa mi po teste výražky zhoršili.lebo to,čo mi tam vpichla boli prave tie baktérie. A čo ja teraz? Nechala ma tak,s tym,že nevie čo ďalej. Kožná mi na to dala zodak,ten mi ale v minulosti nezabral,tak som ho nevybrala. Neviete mi niekto poradiť?Hnevala som sa na tu lekarku,vie,že mam slabu imunitu,tak mi nemala robiť taky test priamo na tele!Ani alergol.testy mi nerobili na rukach kvoli slabej imunite.Poraďte.

randy

len tolko...chod ku koznej ... ona ti poradi a zbavi ta toho :)
ted ma napadlo, ze by som mal ist moju kozatu kuknut :)

monca

Ivka1
Ahoj Ivka,naozaj mam vazny zaujem vyriesit svoje problemy s pletou.Budem velmi rada ked mi napises mail na monkah@zoznam.sk Vyskusala som uz naozaj vsetko ale nic nezabera.Prosim napis,dakujem.