jak to,ze nikde nieje zohnat od salcury ten antiac?Nechod po takych lekarnach malych,ale chod do tej najlepsej v tvojom meste a ak nebude,tak povies,ze to je od znacky salcura a oni ti to objednaju..Tak som to ja robila,na recept sa to nedava,nieje to ziadne antibiotikum a stoji to 1260sk..
prosim kto mi poradi kde by som mohol zohnat salcura Antiac?nikde ho nemaju ani nikto o nom nic nevie....da sa niejako objednat postou??,prosimmmmm velmi prosiiim
mal som akne od 14tich rokov...teraz mam 17 ked ti moyem poradit najlepsie je si kupovat vsetko a setko skusat ked nebude reagovat kupit nove.....v prvom rade ist ku lekarovi on ti da take ci hned pomoye a co je najdoleyitejsie NESTRESOVAT sa pre to:)
LOLO ja použivam antiac, mam problemy s podkožnými, hormonalnymi vyražkami a kupila som si 100ml je to vyhodnejšie, ale predava sa i 50ml. mne to vydrží tak 3 týždne s tým že si ho davam 2 krat denne, rano veer ale ked je to akutne tak sa to snažim vždy dat ak si umyjem tvar takže sa mi to skrati na par dni. je to jedno zaklad je že to zabera a poula som už od viacerých že ho majú a v pohode, chce to len svedomitosť.
mikino:ten normaderm je celkom dobry,ale ak mas akne uz dlhsiu dobu(rok-dva),tak ti ho to iba zmierni.A plet si ti nan moze dlhsim pouzivanim zvyknut,cize nebude nan reagovat.viem z vlastnej skusenosti.