Akné, uhry, hnisavé zápaly

majak

ahoj ivka prosim ta pomoz mi chcem sa zbavit akne prezradis mi nejake triky prosim tu je moja e-mailova adresa mima105@post.sk

seiana

Ahoj,mam polno čiernych bodiek,resp.uhrov po nose a v jeho záhyboch a neviem si s nimi poradiť,čistim si ich pravidelne ale oni nechcu zmiznuť,poradte mi prosim niečo aby som sa ich zbavila,raz a navždy.Ďakujem.Pekný deň.

realhelp

jediny ucinny sposob ako sa zbavit akne je navsteva dermatologa, ktory vam predpise vhodne lieky,ci uz na lokalnu alebo cielenu liecbu

andrwa

Ja by som kazdemu odporucal Proactiv Solution. Ja Proactiv pouzivam uz odkedy ho zacali predavat na Slovensku. Uz po prvom pouziti som pocitil akusi ulavu na plet, naozaj mi to po tych dvoch mesiacoch pomohlo (takmer presne 60 dni). A kedze som si myslel, ze problem sa vyriesil, povedal som dakujem. Lenze, zacalo sa to postupne vracat. A to je ten problem - akne nie je mozne vyliecit. Nijako!
Tak som si objednal dalsi. A teraz pouzivam uz tretie balenie za svet by som to nevymenil. Priznavam, take vysledky som fakt necakal.
Jej, a je tam 60-dnova zaruka na vyskusanie. Odporucil som to aj kamaratovi - lenze mal na to malu alergicku reakciu, tak to vratil. A oni mu normalne vratili prachy... :)

juraj soltis

Moja sestra mala cerveno hnisave vyrazky na tvari, nasledne vo svojom jedalnicku obmedzila pikantne, korenite jedla a uplne prestala jest horcicu, uhorky a tatar. omacku. Zacala uzivat MSM tabletky : gym.sk , a v sucasnosti ma uz iba zopar vyrazok, a aj tie su malicke, ze ich nie je na prvy pohlad ani vidiet.

taria

tak ja by som na vasom mieste hlavne zmenila stravu, precistila organizmus. patlat maste zvonka nestaci, pomaha na uz vzniknute zapaly ale treba zabranit tomu aby vznikali nove. a to sa deje ked sa telo nevie zbavit vsetkeho toho bordelu co zjeme a vylucuje ho aj kozou. Takze vela vela vela zeleninky papat, obmedzit mastne atd.

veve

ahojte uz hrozne dlho amm vyrazky po tvari aj an xrbte..xodila som aj ku koznemu a vyskusala skoro vsetko ale zabralo mi to len na xvilu...mozte mi poradit nieco co dostat na predaj v lekarni a je to fakt ucinnne???

susi

Mala som tiež problematicku plet. Odkedy použivam prírodnú kozmetiku bez konzervačných látok - kolagen tak je to výborené. Kto ma dlhšie nevidel tvrdí, že som aj omladla. Tak čo ešte k tomu pridať?