Akné, uhry, hnisavé zápaly

krask

Ahoj Bela! Poradim Ti. Je to sice draha kozmetika, ale nic lepsie neexistuje. Pripravky Vichy! A rada Normaderm je pre teba ako stvorena. Odporucala by som ti celu radu. Babam,ktore maju vyrazticky, ale rozsirenymi porami uz tak netrpia odporucam od Vichy Normaderm tycinku. Super vec. papus

denisa

ahoj.mne kožná lekárka predpísala už mnoho mastičiek typu skinoren...k vyše uvedenom príspevku...máš pravdu ani mne to nepomáhalo a naviac na vyrážke zostávajú biele flaky od prípravku.zájdi ku kožnej a nech ti predpíše dajaký iný ako napríklad dalacin alebo aknemycin sú vo forme vodičky

jaa

ahojte vsetci co mate problemy-chodte ku koznemu lekarovi a ten vam predpise mast a gel kt.budete uzvivat plet sa vam o nieco zlepsi a ak sa nevycisti uplne nasadia vam tabletky-Roaccutane a vasa plet bude bez akne.dlho mi trvalo kym som nazbierala odvahu a sla ku koznej lekarke...

doda

caute.ja by som sa chcela dozvediet,ze ci ma niekdo skusenosti s pouzivanim skinorenu,lebo ja ho teraZ pouzivam zhruba 1 mesiac a zatial mi to na tie flaky co mam povyrazkach nepomaha...lebo hlavne kvoli tym flakom ho pouzivam lebo vzdy ked mam vyrazku tak mi po nej ostane flak...to je otras..ak niekdo vie tak mi poradte.dakujm

helpkacenke

hello... vedel by mi niekto poradit nejaku dobru kozmeticku z BA? Mam akne uz dlhsie a chcem to riesit! Dakujem e-mail: helpkacenke@zoznam.sk

leader03

Prosim vas moze mi niekto poradit nejake domace recepty na akne nejake masky alebo nieco take velmi pekne dakujem moja adresa leader03@centrum.sk

puska

Bela, viem, je to hrozne, aj ja som na tom tak..uz som mala snad vsetky druhy akne..a hlavne zmen svoju stravu, nepi, nefajci..pi 3litre vody denne!

puska

mam problemy s pletou uz 6rokov..ale mam to z toho, ze mam choru pecen..takze,ak niekto z vas sa stale trapi, ze preco JA?? tak zajdite k lekarovi a nech vas vysetri! od koznej mi nepomaha nic! som si kupila krem v lekarni a zda sa, ze bude pomahat..

radka

ahoj,od svojich 10 rokoch priblizne sa mi zacali robit vyrazky...nastastie teraz ich uz nemam iba obcas sa objavi niaka malicka.POmohlo mi,ze som zasla ku koznej a ona mi predpisala zinerit a skinoren ale chodim raz za dva mesiace lebo raz do mesiaca aj ku kozmeticke,a je to uplne vyborne!!!!!kedysi som pouzivala len zinerit a este niaky krem od kozej ale vobec mi to nepomohlo..ale takakto kombinacia je uplne vyborna a cistenie pleti pomaha..a len ked mate vela bolavych vyraziek treba to cistenie vydrzat...a flakov sa nebat lebo skinoren odstranuje po kratkkom case aj flaky.Tak nestracajte nadej ludia da sa pomoct,len treba vydrzat!!!!a tiez som toho nazoru ze by nebolo zle vela pit...tak nestracajte nadej ..a zajdite ku koznej a opytajte sa na ten skinoren dohromady zinerit + skinoren okolo300 korun a zinerit upravuje kvalitu kozneho mazu a skinoren bojuje proti vyrazkam je to fakt super!!!Uplne to odporuucam !!!