Akné, uhry, hnisavé zápaly

matilda

ahojte kúpte si gafrovú masť s ichtamolom v lekárni stojí 25,-Sk natierajte na noc a ak ste doma tak aj cez deň hrubšiu vrstvu dlhodobo

peto123

Ja mám akne od 13 rokov a mám 19 a mám ho stale vyskušal som všetko možne Isotrexin,Zinnerit,Aknemicin a všetko možné aj kadejaké midlá od Nivei cleen en cleer aj kombinacie aj vsetko mozne uz mam toho plne zuby a mam to vsade uz sa zblaznim s toho

kefa

chodte vsetcia ku koznej, nech vam predpise ZINERIT, je to antibiotikum na potieranie v kvapkach. velmi pomaha, ale je jedine na predpis

bebe

je to naozaj o dlhodobom používani kym si pokožka vlastne uvedomi čo si davaš, a to že kombinuješ jedno a druhe ma za následok že pokožka je v šoku a nevie skor na čo ma reagovat či na antiac alebo skinoren, to je celkom logicke, ja som používala vyslovene len ten antiac nic som nekombinovala. umyla som si tvar nejakym hlbkovo čistiacim gelom, najlepsie s granulami co ti to aj opilinguje a potom na dobre aplachnutu tvar som si dala antiac, vzdy ked som bola doma a vedela ze si to dajme tomu za hodinu hned neumyjem, a dalsia poznamka.... všetkého veľa škodí.pa

aga

vichy mi nejak extra nepomahalo,stale sa mi tvorili nove vyrazky...presla som na La Roche a to zoz zaciatku ano,pomohlo mi to lepsie ako vichy,ale teraz to mam naozaj srtrasne.

aga

ahojte.ja som si teiz kupila antiac od salcury,ale vazne sa mi zda ze sa mi to zhorsilo,zda sa mi ze o 50% mam viac vyrazok?moze take nieco byt?alebo je to mozno tym ze pouzivam na to skinoren?nevie mi niekto poradit?vazne ma trapia tie flaky po vyrazkach,ale aj sa mi tvoria nova vyrazky...kozna i predpisala skinoren,zevraj je to aj na tie flaky,ale zda sa mi ze to mam horsie ako predtym,ale povedala mi tiez ze vysledok nebude hned vidiet,ale uz mesiac prec a je to este horsie...neviem teda?co si myslite o proactiv solution?uz som toho vyskusala od A-Z.ake mate skusenosti na tuto temu?

bebe

deticky ja osobne mam odskusane na akne vsetky pripravky radu VICHY na tvar a moja sestra tiez a na vyrazky nam to vobec nezabera, ale zohnali sme si ANTIAC od salcury a sme konecne spokojne, v tomto pripade cena sa rovna ucinku tak pa.