Prosim kto ma piercing v pupku?Ja si chcem dat ale trosku mam aj obavy ci nedostanem nejaku infekciu.Mam 17 rokov a v maji by som si chcela dat.Niekedy som uz pevne rozhodnuta ze si dam ale potom zas ze nie.Ked mam strach ale hrozne ho chcem.Kto ma stym skusenosti tak mi prosim napiste co a ako to vlastne s tym piercingom je:)
Piercing v pupku!
je to skor tupa ako ostraa bolest.mam 14 a mam to:D:D sice trochu krivo ale maaam:D
je to super
nie neboliiiiii to:))))je to chvilenka ale potom sa o to musite starat aby sa vam to nezapalilo:))))to je vse:)))
aj ja si chcem dat..ale bojim sa bolestii tak sa neviem rozhodnuut :( boli too?
a ja mam a som spokojna ale pocula som ze z toho mozu vypadavat vlasy je to pravda?lebo mn teraz strasne vypadavaju takze sa dost bojim ale pirsing si vybrat nechcem.mne sa to paci ja tomu velmi neverim poculi ste niekto o tom ze mozu z toho zacat vypadavat vlasy je to pravda?
len aby si nedostala daku pliagu ,,,,no tenkou urcite nie vsak aka je hruba nausnica do pupku :((
ahojte ja som si to robila sama a vobec to nebolelo,len nwm ci som to mohla robit aj tenkov ihlov!!..alebo sa to malo robit len hrubov..poradte mi ked tak to sprawim ete raz ...dakujem
chcela by som sa len spytat ako jeto s tym hojenim-ze sa nemozemkupat atd,totiz rada by som is ten pearcing dala trebarz aj zajtra,lenze ja nsomvodny zivel a neviemsi predstavit,ze by som sa cele leto ani raz nesla kupat,alebo ani ist k moru.....takze ako?mam pockat po lete,alebo to risknut este teraz?