Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v pupku!

Príspevok v téme: Piercing v pupku!
evuska

Prosim kto ma piercing v pupku?Ja si chcem dat ale trosku mam aj obavy ci nedostanem nejaku infekciu.Mam 17 rokov a v maji by som si chcela dat.Niekedy som uz pevne rozhodnuta ze si dam ale potom zas ze nie.Ked mam strach ale hrozne ho chcem.Kto ma stym skusenosti tak mi prosim napiste co a ako to vlastne s tym piercingom je:)

loof

Ahojte:) ja som si piercing robila sama :)....voobec ma to nebolelo..absolutne som nic necitila:)....a navyse usetrila som 600-800 Sk :) ...

LuSyLa

a ja mam a som spokojna ale pocula som ze z toho mozu vypadavat vlasy je to pravda?lebo mn teraz strasne vypadavaju takze sa dost bojim ale pirsing si vybrat nechcem.mne sa to paci ja tomu velmi neverim poculi ste niekto o tom ze mozu z toho zacat vypadavat vlasy je to pravda?

barbinka465

ahojte ja som si to robila sama a vobec to nebolelo,len nwm ci som to mohla robit aj tenkov ihlov!!..alebo sa to malo robit len hrubov..poradte mi ked tak to sprawim ete raz ...dakujem

lucia kuľová

evuska: ja mam piercing (dala som si ho v 15-ke) vobec nic to neni je to pekne a ked to skutocne chces tak to zvládnes ! nezomries :D a nedavaj si ho TERAZ !!! v maji ked uz je teplo sa to neodporuca...v lete uz vobec nie...takze iba tolko...

luccy

chcela by som sa len spytat ako jeto s tym hojenim-ze sa nemozemkupat atd,totiz rada by som is ten pearcing dala trebarz aj zajtra,lenze ja nsomvodny zivel a neviemsi predstavit,ze by som sa cele leto ani raz nesla kupat,alebo ani ist k moru.....takze ako?mam pockat po lete,alebo to risknut este teraz?