Prosim kto ma piercing v pupku?Ja si chcem dat ale trosku mam aj obavy ci nedostanem nejaku infekciu.Mam 17 rokov a v maji by som si chcela dat.Niekedy som uz pevne rozhodnuta ze si dam ale potom zas ze nie.Ked mam strach ale hrozne ho chcem.Kto ma stym skusenosti tak mi prosim napiste co a ako to vlastne s tym piercingom je:)
Piercing v pupku!
ked si to cem prepichnut sama? boli to ??
mam piercing rok a pol...ale dala som si ho robit v oktobri takze do leta to uz bolo zahojene....neviem ci je dobry napad davat si to robit v maji ,lebo potom cele leto mat pokazene nemoct chodit na kupalisko nic....ja som malaspociatku dost velke problemy strasne mi to hnisalo asi dva mesiace....potom to uz bolo v pohode :)
čaute no ja mám pirsing v pupku už vyše 4 rokov a moje skúsenosti: takže prepichnutie ma vôbec nebolelo ale hojenie mi trvalo rok a to vôbec neprehánam bud som to mala hnisavé, bolavé,alebo červené nehovorím že celý rok to hrozne bolelo ale nebolo to úplne v pohode. Asi po tom roku som to už vôbec ale vôbec necítila ako ked máte naušnice v ušiach. A čo sa týka toho, že kedy si to dať robiť určite nie v lete ani na leto lebo predsa v lete je teplo začne to hnisať tiež nie je dobré ísť s tým do vody. Preto odporúčam dať si to robiť na jesen alebo v zime aby to malo aspon pol roka na zahojenie
ahojte ja mam piercing v pupku už 4 roky. dala som si ho robiť v 14 rokoch a nemala som ziadne problemy ale bolelo to strasne lebo som chuda a nemam v bruchu ziadnu slaninu tak to tazko islo :D moju kamosku trosku pevnejsia ju to nebolelo iba trosku tak zalezi od ludi ... som stym spokojna cistim to dvakrat za mesiac takou vodickou dezinfekčnou. :)
PIRS MA SKORO ZABIL
Ahoj
Neodporučam ti davať si to a to v žiadnom pripade
Vyzera to super všetko pekne, ale,,,,,,,,
Ja som mala pirs 6 mesiacov
A jedneho pekneho večera ma doviezli len do nemocnice-PODĽA VYADRENI LEKAROV V POSLEDNEJ CHVYLI s tym že som tam mala hnisavu infekciu a ťašky zapal+ podozrenie na otravu krvi a otravu ťaškymi kovmi
Tento pirs mi bol robení odbrne v štúdiu,mala som ich dve a aj druhy som si musela vybrať.Bola som v ohrozeni života a len vďaka rychlemu a neuveritelne bolestivemu zasahu som tu dnes.JE to sprevadzane neuveritelnymi bolestami,
Potom ako som boa velkym nadšencom a zastancom pirsov tak som teras ANTIPIRS na 100% Viem že vela ludi povie že to je určite tym že som sa o to nestarala,,ale bolo mi povedane že je to tym že pirsini ktore dotoho davaju su velmi nekjvalitne...
možem si pierc cistit morskou solou rozpustenou vo vode ? tak mi to povedali v studiu...
možem si pierc cistit morskou solou rozpustenou vo vode ? tak mi to povedali v studiu...
moja spoluziacka si ho prepichla sama , ked mala 14 rokov.zacalo jej to samozrejme hnisat, ale teraz to uz ma v pohode.ja by som si to na tvojom mieste sama nerobila.kamoska si to davaala robit od profesionala a ta to ma zatial v pohode.tiez rozmyslama o pearcingu v pupku, ale este neviem
Ahoj ja mam piercing pupku uz tyzden :) chcem Vam len povedat zeee si ho cistim repikom ak mate niekto doma repik tak ho urcite viskusajte pretoze mne pomaha piercing je v pohode a ja ani necitim ze mam nieco v pupku :D ja si pripravujem taky roztok z repiku tak zeee si dam zovriet vodu a ked zovrie tak nasipem do nej repik a 10minut necham luhovat, no a potooom nechaaam ten roztok mierne vichladnut, no a potooom si veznem vatovy tamponik namocim ho do roztoku ale musi byt nasiaknuty poriadne a prilozim na piercing a o 10 minut znovu a toto robiim asii 3x a pomaha :)a mimochodom mam 15 :P
ja som si piercing dala pred tyzdnom ale bohuzial som sa zle rozhodla pre plastovy, ktory mi praskol a neviem co teraz s tym :(