Prosim kto ma piercing v pupku?Ja si chcem dat ale trosku mam aj obavy ci nedostanem nejaku infekciu.Mam 17 rokov a v maji by som si chcela dat.Niekedy som uz pevne rozhodnuta ze si dam ale potom zas ze nie.Ked mam strach ale hrozne ho chcem.Kto ma stym skusenosti tak mi prosim napiste co a ako to vlastne s tym piercingom je:)
Piercing v pupku!
aale co by si nemohla mat deti ved to je len kustok koze nic to nema spolocne s detmi napriklad pozri sa na taku britney spears ta ma v pupku a uz ma dve deti...a aj kamoska ma v pupku ma 27 a mala pirs aj ked uz mala brusko:)...takze nema to s tym nic spolocne a vyzera to pekne aj ja mam:)...a najviac vynikne ked si na kupku :)
cawte..chcem si dat piersing do pupka..ale bojim sa toho...nie zeby som nrmohla ale bojim sa infekcie..mezem wediet ci sa tym isnfekciam predist??
ahoj evuška ja som po piercingu ani vobec netužila ale priatel mi kupil piercin rozmýšlala som dlho a nakoniec som sa odhodlala....v škole mi preplo a hne dpo škole som si ho bola dať ...mala som trocha strach ale podla mna má každý (bolo to asi také ked ta idu očkovať) trochu inač to citiť ale dá sa to vydržať ...ani som nevedela a mala som ho tam ...mam ho už 8mesiacov a konečne zahojený ... nemala som vobec žiadne problémy piercing v bruchu sa hoji najdlhšie zo všetkých piercingov!Nedávaj si ho v lete lebo to nebudeš mohla chodiť na kupalisko a tak musiš sa o neho zo začiatku velmi starať každý den a dať pozor že či si ho nezatiahneš ..ja moj už ani neregistrujem že ho mám ...daj si ho radšej v zime a narok v lete budeš kočka aj ty :) neboj sa vážne chod ak nemáš žiadne alergie na kovy ten čo ti to bude robiť sa ťa to opýta!držím ti pršteky a ak chceš ešte niečo vedieť napíš mi na azet rada ti poradim =) potom daj vedieť ako ti to dopadlo