Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v pupku!

Príspevok v téme: Piercing v pupku!
evuska

Prosim kto ma piercing v pupku?Ja si chcem dat ale trosku mam aj obavy ci nedostanem nejaku infekciu.Mam 17 rokov a v maji by som si chcela dat.Niekedy som uz pevne rozhodnuta ze si dam ale potom zas ze nie.Ked mam strach ale hrozne ho chcem.Kto ma stym skusenosti tak mi prosim napiste co a ako to vlastne s tym piercingom je:)

shanka

Ahojte, chcem si dat spravit piercing do pupiku, ale pocula so, ze trvacnost je tak 3 roky, potom sa vraj koza vyrazne oslabuje, az je nutne piercing vybrat. Je to skutocne tak? ake mate skusenosti?

cucko

Ahoj, piercing v pupku mam uz 2 roky. Som rada, ze ho mam, ale odtrpela som si svoje. Ked mi prepichovali pupok, tak ma to dost bolelo, ale prezila som. Potom to bolo horsie. Zapalilo sa mi to a zacalo mi to hnisat napriek dezinfekcii a dostatocnej hygiene. Najprv som skusala volne dostupne lieciva, no nepomahali. Po troch mesiacoch bolesti som navstivila lekarku a ta mi nasadila antibiotika. A ja som vymenila titanovy piercing za piercing z chirurgickej ocele. A zahojilo sa.

simush

Awojte ja sa potrebujem na neco opytat lebo na moju 15 si ho chcem dat piercing do pupuku ale sa bojim bo ja mam alergiu na kow,..takze nemozem w podstate nosit ani prstene kowowe..iba striebro.. tak ze ci sa mi nemoze nic stat.... dik za odpowed :)

lucy:p

evuska:awoj:)ja maam piecing v pupku us asiq pol roka:)vobec to nebolelo ani sa to nezapalilo..len asiq taq prvy tyzden to bolo lahko nacervenane ale to zmizlo..stacilo ak si si to potierala repikom alebo si kup v lekarni taky sprej na piercingy:)aa je to tam krasne aa xalanom sa to paci heeh:Dkeby nieco napis na nick anqel_cry@azet.sk:)s radostou pomozem:P

suedenim

nikusiq,...jasne ze su to bludy, neskodi to o nic viac ako nausnica do ucha pokial ti to robi profesional, sterilne a dokladne sa o to staras, neboj sa nicoho:)

nikusiq

cawte,pocujte strasne tuzim po piercingu do pupka no welmi sa bojim ze to na nieco skodi a thak...?!:-)...plska poradte ci to je na nieco skodlive?....pocula som ze to znizuje plodnost a take bludy......diky:D

suedenim

Ale nic neboj:) Ked tak si to prelep leukoplastom, aby ti to partner nestrhoval,ked sa to zahoji, uz to vadit nebude:)

mizantka

o tom sexe mi hovor :)) asi aj preto mi to zacalo tak fajne cervenat..si to ale pretieram tou slanou vodou, mam tam ako keby taku chrasticku alebo co..sa to asi susi.hadam to dobre dopadne

suedenim

Kludne podla mna po dvoch tyzdnoch, resp ked sa budes citit fajn a nebude to velmi citlive. No ono je to najhorsie pri sexe ked ti to partner tak fajne zatiahne a skriknes od bolesti:)) Mne inak takmer po roku zahnisal dost, vyzeralo to zle ale nejak to preslo. A ked si budes nahodou menit piercingy vzdy ich pretri alpou napriklad,aby si ich vydezinfikovala.