Prosim kto ma piercing v pupku?Ja si chcem dat ale trosku mam aj obavy ci nedostanem nejaku infekciu.Mam 17 rokov a v maji by som si chcela dat.Niekedy som uz pevne rozhodnuta ze si dam ale potom zas ze nie.Ked mam strach ale hrozne ho chcem.Kto ma stym skusenosti tak mi prosim napiste co a ako to vlastne s tym piercingom je:)
Piercing v pupku!
aojky sonja..:))dakujem..si zlatá..ale už som si dala nový v pondelok..nakoniec som sa odhodlala, bo chalan mi poradil, tu u nás, že sa to dá znova.:)))dufam, že to nebude piercing cestovateľ a nevycestuje mi..bo ma porazí..ale zatial je to oukej, nebolí to vobec..a ani nehnisá..:))dufam, len nepojde sám von..:))
Ahoj wiwien,
ja som po prvom piercingu mala iba veľmi malú jazvyčku-len taký drobný krúžok po prepychu. Až také veľké problémy, ako aj ty opisuješ som s tým nemala. Skús zajsť do berseker tatoo-na hornej-naďaleko čínskej reštiky a chalan sa ti nato pozrie-či sa tam dá ešte raz dať piercing. Veľa šťastia-maj sa
No mam uz aj ja asi mesiac, odhodlala som sa a som spokojna, bola som v PO v jednom salone, je tam sikovna kocka, co sa tomu fakt rozumie, chlp to bolelo, ale nic extremne. Akurat po dvoch tyzdnoch som si to zatrhla, tak som zvysila starostlivost este viac (inak na dezinfekciu pouzivam 60% lieh a je to fakt dobre) rychlo sa to zahojilo a teraz je uz uplne v pohode, som rada, je to pekne, uz len viac pomakat na brusku ;-)
Čaute! No, ja mám piercing v pupku od 7. apríla, nebolelo ma to vôbec, pocit asi ako očkovanie... nemala som to ani červené, správalo sa to v pohode... šperk som si dala z titánu a kúpila si originál dezinfekciu na piercingy, fakt dobrú. Akurát dnes sa mi začal vytvárať ten tkanivový mok, ale správa sa to kľudne. Tak som zvedavá, ako dlho to bude trvať. Ale som spokojná, milujem svoj pierc!!! :D Len sa celý čas desím, či mi nevycestuje po otm, čo všetko som si prečítala... vraj sa to stáva tak po dvoch mesiacoch... máte niekto skúsenosť s týmto? Zbadám, ak by sa niečo také začalo diať, alebo je to taký nenápadný proces?
ahojte, urcite minimalne pol roka ti to bude hnisat, dost skaredo. Potom sa to upravi. Vypytaj si to tocho chlapika co ti to bude robit aj spray na piercingy, existuju vselijake take spraye ktorymi si to budes doma desinfikovat aby si nedostala infekciu. Mna to fest bolelo... nieje to nic prijemne, na to sa priprav...
Ssonja:ja by som sa chcela spýtať,no ja som si tiež dala piercing, v bb, ale mi to urobil zle, tiež sympoš:Dale mala som to na malom kusku..a asi nie pevne abo čo.no tak som si ho dala von a mám tam hroznu jazvu, no a chcem si ho dať znova, len sa hrozne bojím, že tam budem mať už taku jazvisko, že nazdar..ale bola som sa pýtať v piercingovom a povedal, že sa dá dať znova, no ale sa stále rozhodujem ešte nad tým, ale aspon by mi to tu jazvu hore zakrylo.inak sa mi to velmi páči, aj ked nemám nejaké dokonalé brucho..a ma tam trápia najma znamienka a aj jazvy po nich..čo som si dala vyberať.no a ešte sa fakt bojím aj toho, že mi to bude zavadzať.lebo po čase, mi začal zavadzať, ale to preto, lebo som to už mala také zapálené a bolelo to , ked sa to posuvalo..
Ahojte! ja mám s piercingom v pupku zlú aj dobrú skúsenosť. Tá prvá bola zlá. Dala som si ho robiť v HU. Chlap mi tam dal piepcing z chir. ocele, vydezonfikoval,odmrtvil,chytil kliešte,prepichol a bolo. Pri prepichu to nebolelo,ale potom....strašne celú noc som nespala od bolesti. Pierc. mi strašne vadil-stále som doň rukov nechtiac narazila a pri akomkoľvek dotyku bolel. Po cca. 6 mes. sa mi z jedného dňa na druhý tak zahnisal a začal bolieť, že som pri pohybe mala pocit ako keby mi ho vytrhávali z kože. Tak som si ho vybrala. Po 3 rokoch som sa zase odvážila, že to skúsim ešte raz.Tentoraz v BB-berseker tatooo. Chlapík (strašný sympoš)mi tam dal pier. z titánu, asi 5 min. skúmal kde ho má napichnúť, aby mi nevadil, prepichol(vtedy bolelo), prelepil, dal mi špecialnu vodičku, leták s inštrukciami...a bolo dobre. večer ma nič nebolelo, terez ani neviem, že ho mám-vôbec mi nevadí, nehnisá, pri dotyku nebolí.
Tak si kočky radšej vyberte dobrý salón a dajte si titán. piercing.
A nebojte sa-15sek. bolesti stojí za tú parádu.
ja mam piercing v pupku uz rok a nemala som ziadne problemy, ani pri prepichovani ma to nebolelo, nemala som ziadne zapaly, som s nim 100% spokojna a vyzera to sexi :-)