Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v pupku!

Príspevok v téme: Piercing v pupku!
evuska

Prosim kto ma piercing v pupku?Ja si chcem dat ale trosku mam aj obavy ci nedostanem nejaku infekciu.Mam 17 rokov a v maji by som si chcela dat.Niekedy som uz pevne rozhodnuta ze si dam ale potom zas ze nie.Ked mam strach ale hrozne ho chcem.Kto ma stym skusenosti tak mi prosim napiste co a ako to vlastne s tym piercingom je:)

mizantka

vdaka za radu baby, mile od vas :)) tou slanou vodou som si to preplachovala vlastne len raz, ale ked ste mi teraz napisali, ze je to ok, zacnem s tym znova.mam tam trosku okolo toho cervene,lebo sa mi to podarilo nahodou zachytit..tak hadam to bude dobre.a este otazka.rada cvicim a chodim behat do hory.kedy by som s tym asi tak mohla znova zacat?? vdaka :)))

blabla7

piercing poprvykart je najlepsie dat si z titanu, nikto totiz nevie, ako jeho telo bude znasat cudzi predmet. titan sa bezne pouziva pri roznych operaciach a telo ho velmi dobre znasa, tot moj nazor, ja som si kupila piercing este v lete 2005 u takej tetky na obchodnej...najprv ze stoji 900 a ked som si ho na druhy den sla kupit, tak uz zrazu stal 1200sk...divne maniere.--potom som ostala tam v studiu a pozrela som si, ako prepichuje pierc jednej holke...holka sa tvarila akoby ju to bolelo..ked som sa jej spytala, ci ju to bolelo, povedala mi, ze treba len predychavat....inak ta zenska, jej to ani nicim tusim nepotrela, ani len neprelepila..aspon som mala odstrausujuci vzor...rozhodla som si to dat urobit v prahe, nakolko som potom prazdniny travila v cr...nasla som si jedno super studio, najprv som napisala email, spytala sa, ci mozem dojst vtedy a vtedy a so svojou vlastnou pierc ozdobou...a uplne mila kocka mi odpiala z evpoho...studiu vyzeralo super, dala mi este precitat rozne ponaucenia...bola vtipna a mila holka(taka 30tnicka) a ja som si lahla..a zatinala zuby, drzala okraje toho lehatka...a poviem vam..zatvorila som oci hned ako mi dokreslila miesto vpichu fixkou a cakala som..a potom sa pytam, kedy to bude? a ona ze uz:))) tak som kukla a mala som kraaaaaasny pierc v brusku, este mi ho potierala a este sa aj divila ze mi ziadn akrv netecie...a ja som sa najviac divila, ja som necitila absolutne nic,,,vsak ke dmi ber krv alebo co, citim vzdy vpich ihly...ale teraz absolutne nic....takze som bola taaaaaak happpy:) hned mi to aj prelepila a dala mi kazen co kedy mozem a kedy nie...co si mam kupit, ako sa o to starat a este mi povedala, z eked budem mat problem, mozem jej hocikedy anpisat mail..takz eto bolo uplne super, ked s ami nieco nezdalo spociatku, furt som jej vypiasovala(musela mat zo mna dobru haluz:)) ale vzdy poradila...takze holky, hore hlavu:)drzim vam pasticky a najdite si toho najlespieho piercera,,,aspon sa snazte najst...lebo napr mojej sestreke prepichovali niekd etu v ba a dokonca jej popalili pupok kliestami...neviem si absolutne predstavit, ako sa to mohlo stat...dolezite, prvy den sa s piercom nekupat..dalsie dva tyzdne ziadne kupaliska..nic...ani sa nenamahat...aspon dva tyzdne..necvicit...do solarka ist az po mesiaci...uplne vpohode,...a osetrovat napr protex mydlom antibakterialnym...a vzdy ked si to preplachujete, tak s tym nehybte nasucho, nikdy!!!najprv si na to nechjate natiect vodu a potom nim pomaly pohybujte v rane...inak,ja som si ho preplachovala morskou solou, som si lyzicku rozpustila vo vode teplej a liala cez pierc a pohybovala nim..aby sa to dostalo do ranky..tot vse odomna

suedenim

Len hlavne ziaden alkohol na piercing v ziadnom pripade!!! Rozozerie ti to kozu okolo vpichu ktora je teraz dost citliva. Slana voda je najlepsia. Ja som si v piercingovom studiu kupila original fyziologicky roztok v spreji (v podstate slana voda) a pravidelne sprejovala. AJ antibakterialne mydlo je fajn.. Odporucam aj aloe vera sprej..Ale hlavne ziaden alkohol. Framikoin len ak by bolo velmi zle...

bryana

ahoj mizantka. chalan mal pravdu. ale co je lepsie, ked si kupis lekarni 60% alkohol a zmiesas to s prevarenou slanou vodou. potom to natieraj kazde rano kazdy vecer. ja som to cistila s vatovymi tamponmi. pohoda neboj.a kup si este v lekarni mydlo. neviem ako sa vola ale je to dezinfekcne mydlo, maju ho v 3 farbach. s tym si to umyvaj. a hlavne si nevyberaj piercing na dlho! ja som bez neho bola len jednu noc a rano som mala problem dat si ho spat. a ked som prepichla dierku, skoro som odpadla. ale neboj, drzim palce, skoro sa to zahoji a nebude boliet. a hlavne- v lete to bude super vyzerat

mizantka

ahojte! dnes som si dala piercing do pupku..hrozne to bolelo a aj teraz ma to este stipe.mam ine nervy.je to normalne?dala som si to robit v londyne a chalan povedal, ze si to mam preplachovat slanou vodou.podla mna je to blbost,ved to len drazdi.o tyzden idem domov,ale co dovtedy??mam si to teda preplachovat?rozmyslam aj kupit si antibak.sprchovy gel..vdaka za odpoved :)

lucik

no ja mam piercing asi dva roky,bala som sa aj ja,ale bolo to dost neopodstatnene,absolutne to neboli. Hoji sa to dlho takze by som ti to v maji velmi neodporucala,lebo v lete ked bude horuco tak sa ti to podla mna moze lahsie zapalit alebo tak...radsej si to odloz po lete a bude to mat dost casu nato aby sa to zahojilo,aspon to je moj nazor tak snad som pomohla:)cuuuz:)

nicuush..

caftee!§mne dnes napichli piearc.. a bolo uuplne v pohodicke.. ale bojiim sa trosku......jako to bude dalej....inak je to uuplnee suupeer!!

galilea

ahoj ja mam v pupku piercing vyse roka ,,mam ich 12 ale pupok bolel najviac nevravim ze je to neznesitelna bolest ale tak som si myslela ze jazyk bude bolet viac ale prave naopak,,,pohodka zvladnes treba potom pravidelne cistit nechytat spinavymi rukami,,,

janinna

ahoj evuška, strach? a z čoho? zase tá bolesť? dám ti nejdnu radu, pozri si nejaké videjká ako sa robí pierce v pupku a zistíš že sa nemám vôbec čoho báť, tvrá to chvíľku a nie je to bolesť, len nepríjemný pocit, ale ako hovorím, je to len chvíľka takže pohoda. Ja ho mám zatiaľ len asi 2 týždne, ale nesťažujem sa, dokonca mi ani nevitekal ten telový mok, či ako sa tomu hovorí, mám to len trošku červené okolo, ale snažím sa o to starať . . . Ak si si istá, že ho chceš, choď do toho. Len si daj radšej titán ako ch. oceľ ;-)