ahojte chcela by som schudnut ale nedari sa mi pretoze nemam skym.Myslim si ze ked s niekym budem chudnut tak sa mi to podari. Ma niekto zaujem? ale vazne nie ze po tyzdni prestane
KTO SO MNOU??
nie nie to radsej neskusaj...ja som tym presla minuly rok..vzdy som si povedala ze co zjem to vyvraciam ,ale tym som si len uskodila a pribrala ...... radsej nie ,,,vies co dajme sa dotoho spolu ,skusme mat pevnu volu a uvidis ze to zvladneme ! neboj ,ja som presne taka ako ty ze nemam pevnu volu ale ked mam motivaciu tak to skusim
kajka no aj ja sa chystam od zajtra.ale ak to zase pokazim tak zacnem asi jedlo vraciat:-(
no praveze sa mi nedari .....ja neviem cely tyzden mozno ze aj viac som sa drzala ako nikdy predtym ale tento vykend som jedla nezdravo ani neviem vobec preco tak som si povedala ze uz dost a od zajtra zase od znova :(
ano mam dari sa ti kajka? mne nie. iba v tom ze vecer uz minimalne jem. a cez den tiez menej.ale nie je to ono.
ahojky....zase sa tu stretavame....).aj ty mas taku depku ako ja??
prosim vas poradte mi odkial mam nabrat pevnu volu
gashty moj mail je sexica14789@azet.sk
ako sa ti dari? uz mas vahu kupenu?a merala si sa?mas o nikolko cm menej? ja nic:-((
damaxy:ahojky......a ake mas plany na dalsie dni...vies chcela by som poradit ako schudnut teda ako sa stravovat
ano dnes som mala len jogurt a pijem vodu a teraz caj s medovky ved som pisala ze taky mensi post
tak už som sa konečne registrovala:)