Priznaky tehotenstva

miska

Potrebujem radu.Prsia mam uz tyzden napnute a bolia ma.Je mistale zle a mam nafuknute bruchu,strasne ma picha v podbrusku.Bola som u gynek.ale ten povedal ze tehotenstvo este nemozno tak rychlo urcit.Stretol sa niekto stymto?

terkaaa

teraz citam ze prve priznaky tehotenstva su...pocit napetia v prsiach,nechutenstvo, palenie zahy,,zvlastne chute,castejsie mocenie,neznasanlivost cigaretovho dymu,(ranne)napinanie na zvracanie,zavraty slabost,unava,bolesti hlavy a zapcha :) atd dufam ze staci tolko:)

terkaaa

ahoj janka ak ti meskaju dva mesiace a test vysiel negativny nezufaj zrob si este jede a este jeden....priznaky nemusis mat ak je to chlapcek niekedy nesu ziadne priznaky a dokonca aja kramy dostanes...a ked si nesi ista tak nastiv doktora ten ti to poradi lespie

crazynka:)

Baby, brunca ma pravdu. Chodte k doktorovi, ked si myslite, ze ste v tom a nevymyslajte. A ked vam meskaju kramy,tak sa asi nieco deje... Nemusite byt tehotne ale mozno, ze mate iny problem. Neberte to na lahku vahu a sup k doktorovi, tu vam sice mozme poradit ale nevyliecime vas ani nestavime diagnozu ci ste tehotne.

brunca

baby ja fakt neviem to nechodite pravidelne na gyncu alebo co??? ako ti mame poradit ja neviem co ti je- chod na gyncu za lekarkou- spravi ti testy aj ti povie preco tak dlho nemas menzes.na co cakas? a ak si v tom?akoze cakas kym zacnes mat nejake priznaky tehotenstva?no nehnevaj sa ale to je chore.

janka

AHOJTE.PROSÍM POMOZTE MI SOM ZÚFALA A NIKTO MI NECHCE TUNA POMOCT.BUDE TO UŽ 3 MESIACE ČO SOM MALA S PRIATELOM NECHRÁNENÝ SEX.POTOM SOM SI UROBILA TEST A VYŠIEL MI NEGATÍVNY POTOM SOM DOSTALA AJ MENSTRU.ALE TERAZ UŽ BUDE 2 MESIACE ČO MI ZASE MEŠKAJÚ.ŠLA SOM SI KÚPIT TEST A VYŠIEL TIEŽ NEGATÍVNY.ALE MENŠTUA.NIČ.ZATIAL NEMÁM ŽIADNE PRÍZNAKY.ANI VÁHA MI NESTÚPA,ANI NEMÁM CHUTE BA ANI MI NIEJE RÁNO ZLE.LEN SA MI ZDÁ,ŽE MÁM DÁKE VAČŠIE BRUCHO TAKÉ NAFÚKNUTÉ.A STÁLE MA TAK PICHÁ V NOM A BOLI MA PODBRUŠKO TAK JAK KEBY SOM MALA ZÁPCHU.A EŠTE JA SOM MALA VŽDY PROBLÉMI S MEŠKANÍM MENŠTUA.

brunca

nie never tomu ja som si kedysi robila test 4krat a 3vyslo ano a raz nie-a nakoniec to bola pekna blbost lebo to bolo nie. co mas robit??? chod na gyncu a spravia ti krvne testy - to je najistejsie. takze okamzite smykaj na gyncu.