Priznaky tehotenstva

diana

sommm neplnoleta ale coskoro budem.mala som pohlawny stik cize uz nie som panna.pri pohlawnom stiku sme sa nechranili a bjim sa ze mozem otehotniet poraddte mi ci mozem ci nie a ake a kedy by som mala prwe priznaky

punk.lucka

ja som nebola neista az do teraz....este pockam do 13decembra kedy sa ma dostavit menstruacia a uvidim ako dalej

steffi

zle ti na 9 den isto nebude kup si test a vies to hned akebo navstev gynekologa a inac do buducna ak by ta to zaujimalo ak po styku mas obavy ci si tehotna alebo nie existuje tabletka ktoru ked uzijes do 24 hodin tak tehotna neostanes

punk.lucka

ahojte..chcela by som sa spytat neiekoho skuseneho ci je nejaka moznost ze som tehotna..s priatelom sme sa milovali a on sa chcel spravit len to nejako neslo.bolo to bez ochrany..priatel sa nespravil ale ja mam strach ze som tehotna.od toho styku je to asi 9dni a vcera ma bolelo brucho ale nebolo mi zle..kedy je najlepsi cas spravit si tehotensky test.?velmi sa bojim...mam len 16 a nechcem byt tehotna.prosim vas poradte mi.

radsej ani nepoviem

teda to je sranda. Ja mam 20 a uz mi tikaju biologicke hodiny a neviem co sa so mnou deje, vzdy som skor deti nemala rada.Jasne ze dieta v polke studia bez financnej samostatnosti nepripada do uvahy..
len som sa s vami chcela podelit o to, ako cloveku mozu poblaznene hormony prehadzat zivot a hodnoty a tak sa nebojte, vacsina priznakov ktore popisujete su len nasledkom nerovnovahy medzi estrogenom a progesteronom,menstruacia sa v tehotenstve nevyskytuje a to z pravidla max. jedno mensie krvacanie pochadza z uhniezdovania zarodku do maternice.

viktroia

Chcela bi som sa opytat ze zi bi som mohla byt techotna alebo otehotnut ked som fajcila chalana on sa mi vystriekal do ust a ja som to spapala??

milagros

prosim povie mi niekto ci moze zena zostat tehotna 3 dni pred menstruaciou ked sa do nej spravil ale aj napriek tomu dostala menstruaciu prosim poradte

babula1

janka to je individualne niekto to zisti o tyzden niekto az o mesiac, sleduj sa a zistis ci mas nejake zvlastne chute alebo si nervozna, podrazdena alebo ti nie je zle to su take zakladne priznaky a nemusi ti byt vobec nic

kejt

mam taku otazku..mala som nechraneny pohlavny styk,tgeda enspravil sa do mna,ale viete..o den som vzala postinor,vecer.ale potom ten vecer som mala nechraneny pohlavny styk,so vsetkym co k tomu patri..ale rano hned na to som vzala druhu tabletu postinoru..ale...je mozne ze som tehotna????,