Priznaky tehotenstva

silvinka

Ahojte,
mam taky, v podstate, neznamy problem.
Meska mi menstruacia uz takmer 10 dni.
Boli ma hlava, mam nafuknute brucho a casto chodim cikat.Pohlavny styk s priatelom som nemala, pretoze som na to relativne mlada a este sa na to necitim. Je mozne, aby som bola tehotna, ked bol jeho penis asi na minutu vo mne, ale asi tak len 2-3 cm? Alebo mi meska len kvoli ladvinam, pre ktore som uz 5 dni doma? Poradte mi, prosim, som zufala...

cica

ahojte.mala som pohlavny styk bez prezervativu a pritom som dostala menstruaciu.ale na druhy den mi skoncila.nemozem byt tehotna?poradte nie som este plnoleta

aurely

Erika5
Tie bolesti v podbrušku ti kedy prestali? Keďže mám aj ja tie bolesti, chcela by som sa ťa opýtať, či to nie je zlý príznak, keď ťa pobolieva v podbrušku v prvých dňoch tehotenstva?

aneta25

Ahojte potrebujem poradiť 2 týždne mi meská menštruácia prvý týžden som mala aj také iné pocity svrbeli ma prsia nevolnosť a ked som si dnes sprvila test tak bol negatívny - teraz síce už nič nepocitujem. Minulý mesiac som vysadila antikonc. a asi 2týždne na to sme mali nechránený sex. Neviem na prvý krát sa to asi nemože ujať????
čo si o tom myslíte??

jurko-zubko

Caute pocuvajte spinkal som s mojou frajerkou a ona ma pred kramamy ale nejako ju boli hlavicka a je jej zle...nemali sme kondomik ale neurobil som sa teda aspon myslim...aka je pravdepodobnost ze by sa nahodou nieco stalo?a co potom?10 babo uz nechceme:"(

mudr.barbora gulanova

Ak mate problemy s opakovanymi kvasinkovymi infekciami posvy a vas gyndos vam nevie pomoct, obratte sa na Kozne v BA /Dermatovenerologicka klinika / robime na toto studiu aj autovakciny. Staci sa ozvat na gulanova@ atlas.sk, objednat sa a prist.

angi

ja osobne si myslim,ze ak bol tvoj mily s penisom uplne blizko tvojej malickej tak ze sa mohlo nieco dostat dnu tak ano.Ale to musis sama vediet,a po druhe si mozes vypocitat aj plodne dni.

lussy

Awojte.Mozem byt tehotna ak ma moj priatel len prstoval?Lebo ked sa vystriekal tak sme boli dost blizko seba a bojim sa ze som tehotna.Byva mi casto zle a napina ma na vracanie.Prosim vas poradte mi

angi

Achojte baby!Neviem ci po 9 dni sa oplati robit test.To zalezi kedy nastala ovulacia.Vajicko sa oplodni do 24-48 hodin.U kazdej zeny je to individualne.Verte mi,z manzelom sa pokusame uz dlhsiu dobu o babo.A aby som nezabudla,zalezi to aj HCG v moci a ci je pravidelna menstruacia.Cim pravidelnejsia,tym je väcsia sanca medzi 10-14 dnom menstr.cyklu otehotniet!