Priznaky tehotenstva

zuzanabb

DOBRY VECER.POUZIVAM VAGINALNY KRUZOK NUVARING UZ 5 MESIAC.DOTERAZ BOLO VSETKO V PORIADKU AZ TENTO MESIAC SOM ZACALA KRVACAT DEN PRED VYBRATIM KRUZKU.MENSTRUACIA MI VZDY CHODILA NA TRETI DEN PO JEHO VYBRATI.UROBILA SOM SI TEHOTENSKY TEST A TEN DOPADOL NEGATIVNE.MOZE SA JEDNAT O TEHOTENSTVO?MAM BOLESTI V PRSNIKOCH A ZVLASTNY POCIT V ZALUDKU! PORADTE MI PROSIM!DAKUJEM!

neznama

ahojte mam dostat menstruaciu ale nemam ziadne priznaky mali sme nechraneny styk.Niekedy je mi zle na zvracanie, picha ma v pravom boku mam tam taky pocit aj bolest do kopy.Aj som pribrala. Mozem byt tehotna?

misiacik

co keby ste vsetky co mate pocit ze ste tehotne kupili tehot.testy? vacsina ludi to tak robi. to sa uz neda citat.

new

lemka - toto by bol úplne netypický príznak tehotenstva. V každom prípade by si mala navstivit gynekologa.

majla - skus si spraviť test, alebo rovno zajdi ku gynekologovi, inak to nezistis. Testom sa to da zistit už 5 dni po pohlavnom styku. Ak sa chces popýtať viac, tak napiš viac.

missso - samozrejme meškanie menštruacie môže spôsobiť zmena prostredia, stres, časový posun a všetko ostatné. Avšak, ak sa spolu milujete, je potrebné myslieť aj na možnosť, že by mohla byť tehotna. Prerušovaná súlož nie je bezpečná ochrana.

missso

S priatelkou sme mali nechranenz sex, no nespravil som sa donej. Pred ejakulaciou som vztiahol. Uz jej meskaju asi 6dni. Chce si spravit test. Moze to byt sposobene aj zmenou prostriedia a stravovanim a casovym posuno? Moze byt tehotna? Dakujem za odpoved....