Priznaky tehotenstva

neznama33

Ahojte mozete mi poradit ci mozem byt tehotna.Mensruaciu som mala dostat 17,ale stale nic,pribrala som, je mi niekedy na zvracanie,ale robila som si test vysiel negativny.Najhorsie na tom je ze nemam ani priznaky ze by mi mali prist.Zvyknem sa vyhadzat a bolia ma pred kramamy aj dva tyzde prsia a teraz nic len ich mam tazke a zvacili sa ale nie su citlive.Prosim poradte.Vopred dakujme

cukrik

nie nemyslela som si ze sa to da no opytat sa nie je hamba. ale dakujem ti. a este jedna ved praslka nam ochrana a krami mam az o 2-3 tyzdne myslis si ze je nejaka sanca ze otehotniem?

lenka190

baby ked mam vytoky a aj ked sa osprchujem tak mi zas vytekaju a zapachaju moze byt ze som tehotna?moze to byt aj nieco ine?dik lenka

kajinka11111

Mala som s priatelom nechraneny sex,menzes som dostla po dvoj dnovom meskani ale trval kratsie ako obvykle.Pocitujem caste nevolnosti a asi pred 6 dnami som mala krvavy vytok.Bolia ma prsia a mavam zavraty.Mozem byt tehotna??????

0machulka006

cukricek: a to si ako predstavujes? podla teba by sa ako zubrienky dostali z pusy medzi zenske pohl. organy????????

suesy

bolesti prsnikov mam aj ja,aj brucha,zda sa mi,ze ho mam napuchnute,ale test vysiel negativny,a to aj napriek tomu,ze som mala nechraneny styk uprostred cyklu a este sa aj urobil do mna,ale nemam ten dojem,ze by som mala byt tehotnaaj ked kamaratka biologicka mi vravi,ved ale to musis byt. a dalsia kamoska sa ma pytala,ci moze otehotniet pocas menstruacie, odpoved je jednoducha: vacsinou nie,ale stavaju sa aj take pripady, a este jeden pripad: sestra mojej kamaratky,bola tehotna a mala este polroka menstruaciu. na tieto veci neexistuje 100% odpoved, ani test nemusi vraviet pravdu,ale keby z vas je niektora tehotna,ubezpecujem vas,ze o tom viete (aj keby si to nepripustate,ale vedeli by ste to).