Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priznaky tehotenstva

jabu

Chcela by som sa opytat ci nemozem byt tehotna.....30.1. som dostala kramy......no a tie mi skoncili nejko 6.2.......nemala som s priatelom sice sex.(16.2. a aj 24.2.)...ale vela nechybalo...respektive stacilo len „zasunut“ ....inak nim pohyboval len medzi pyskami......samozrejme ze som ho potom dorobila rukou......len sa bojim ci sa nemohli nejako preplavit spermie,ktore su vraj aj v tej tekutine ktora im vyteka (nemyslim ejakulat ) do vnutra ....dost sa bojim...lebo je pravdepodobne ze v tom obdobi by som mala mat plodne dni...teda podla kalendarov ktore to vypocitavaju...ale tie nie su spolahlive.... myslite ze je nejaka pravdepodobnost ze sa nieco teda pokazilo? ....a teraz musim este tyzden cakat na kramy mam sa bat?

Cici333

poradca d...moja suseda do 5mesiaca mala menstruaciu...a nevedela,ze je tehotna abola..je to proti zakonom prirody,ale zivot je taky

kika23

ano mala som nechraneny pohlavny styk. Prostredie mam stale to iste ani chora som nebola?aj ked testy vysli negativne moze to byt?Dakujem Summer

Summer

tak to je jasne ze to moze byt aj zo stresu,zmena prostredia choroby kadejake...ale tiez je to podla toho ci si mala nechraneny styk

kika23

Ahojte prosim poradte mi co mi je. Poslednu normalnu menstruaciu som mala 21.12 a skoncila 25. V januarii som nemala ziadnu.Az 3.2 mi prisla aj to prvy den velke bolesti a na druhy den slabucke ruzovkaste krvacanie.co ja zvyknem mat 3 dni silnu.Moze to byt zo stresu alebo som tehotna?