Priznaky tehotenstva

nathalinka

Prosivas,pomozte mi,s priatelom som mala sex bez kondomu ale bolo to iba asi niekolko minut asi desat alebo pätnast,lebo potom prisiel moj bracha domov,je neaka pravdepodobnost ze otehotniem??priatel mi povedal ze sa na isto neurobil ale mne uz meskaju kramy asi tri alebo styri dni,mam s abat???

moden7471

caw...summer...vsetko je v pohode dostala..menstruaciu...a taku aku vzdy ani jej nemeskala ale prisla trocha skor..ale dakujem za radi:)...a jak hovoril ten poradca d. dievca nemoze dostat menstruaciu ked ej tehotna mozno slabulinke krvacanie ktrore sa podoba menstruacii ale to je len preto lebo sa teliesko usadzuje..:):)...takze menstruacia pocas tehotenstva je nemozna..

sante

s priatelom som bola v posteli no ja som bola za oral...ale potom sa ho stažil stoporit do požvy dal ho tam a vytiahol pocas vysunu mal erekciu ...je nejaka pravdepodobnos že by som mohla byt tehotna ak 2 dni predtym mi skoncili krami ????

kika23

my mavame pravidelny lebo s nim zijem no vies ako to myslim.Test som si robila koncom januara aj teraz vo februarii a vysli negativne.Ale robila som si ich vzdy popoludni to velmi vadi?