Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
vo štvrtok som v autobuse mala epileptický záchvat, volali pre mňa záchranku, tak preto som sem neprispievala...
Dnes:
R: jogurt, rožok
D: káva
Obed: kuskus, jogurt, kompót
Ol: puding, kompót, jogurt
V: vločky s mliekom+ovocie
Marisa mne je tiež jedno či je teplo či zima chuť mám stále rovnako veľkú:D
R- kukuričné lupienky, trošku mlieka
S- ovocná dreň
O- pribináčik tyčinka, jogurt Activia
V- tvaroh s džemom
V2- grahamové tyčinky
Ja tomu uz nechapem! Ved skoro nikomu nechuti jest v takomto teple a ja furt zerem ako za dvoch... :-/ A este k tomu som dostala menzes, takze brucho opuchnute, velke, bolave :-( Ja dnes ( a dufam ze uz nebudem jest nic! ) :
R - nizkotucny jogurt, lanove semeno, kava s mliekom
D - kava s mliekom
O - dve celozrnne hrianky s lučinou, 100g orechova cokolada, 100g ovocne cukriky
V - pohankovo zemiakova kasa, 100g karamelove cukriky, a asi 7platkov syra
Hanbim sa za seba :-( Mam neskutocne vycitky a vcera som mala na veceru pizzu, no konecnaaaa, mam chut sa odstrelit, uplne citim ako sa mi to jedlo meni na tuk a usadza sa mi to na bokoch a riti a stehnach a bruchu, je mi zo seba na grc, asi si dam hladovku, nech sa mi stiahne zaludok, inak to so sebou nevidim ruzovo...som otrasna tucna, nemam pevnu volu, nechce sa mi ani zit, ani nikam vonku ist a ukazovat sa " takato " ...!!!!
tak vcerajsiu veceru som nerozchodila...nejak som to prehnala a asi boli tie vajicka zle a zle mi sadla..dnes mi je strasne zle,v noci som vracala tak neviem cim som si pokazila zaludok :/...ale papam dalej hoci neska trochu dietnejsie aby sa mi zaludok skonsolidoval
R:rozok s pomazankovim maslom
D:nic lebo som spala :/
O:trochu kurata s ryzou
Ol:banan
V:nvm ale asi to co na ranajky...
snad mi bude zajtra lepsie :/
katy kazde jedlo je zdrave,ak ho jes v normalnom mnozstve a bez zlych pocitov.osobne povazujem planovanie jedalnicka za velmi neefektivny sposob liecby ppp.je to vecne "piplanie"sa v otazke jedla,zdrave je,ked pocitis hlad ist do chladnicky a vybrat si,naco mas chut.nie vzdy to je mozne,ale tak ortodoxne sa pridrzat pravidla,ze vecer ziadne sacharidy sa neda.kazde pravidlo,ktore si teraz stanovis bude hrat proti tebe,pretoz ta bude obmedzovat a o tom anorexia je.normalne papaj ako iny ludia,iste mas kamosku,ktora sa stravuje uplne klasicky ako 80%ludi,tak ak ti to pomoze,skus zo zaciatku priblizne kopirovat jej jedalnicek,aby si sa dostala do obrazu,co je v norme.vela stastia!
baby chcem sa vas nieco opytat.kde je vlastne pravda vsade pisu ako sa mame vyvarovavat plnotucnym vyorbkom syrom na vecer chlebu nejest tucne masa iba hyd. a hovadz. a ryby ,ze nemame jest knedle huste omacky na vecer sacharidy cize iba dake maso a salat a ved to vsetko poznate.tak mi prosim vas povedzte kde je vlastne pravda.ako sa ma vlastne jest?v pezinku hovoria ze vsetko uplne vsetko mozes.dokonca rozok vecer o stvrt na osem a pritom vsade nas vystrihaju ze sa to nema,tak co je pravda?co je zdrava vyziva a co nie.vdaka otmuto vsetkemu sa uz neviem vymotat z celej anorexie pretoze ja netusim co je dobre a ako sa ma normalne jest aby clovek nepriberal ani nechudol.
Do obeda: dve nektarinky
Obed: 1,5 kg teda 1/3 melonu
Vecer: salatova misa z paradajok,papriky....
vcera:
R: asi 100g nizkot. tvarohu, drobne ovocie, 1/2 grepu
O: spenat so zemiakmi+1 bielko natvrdo, 50g zmrzky
O: miska ovocia, 3 cokoladove bonbony, 2 Merci cokoladky...
V: 1 maly cookies (30g), 0,3l zazvorovej limonady
V2: 1 biela Activia, kusok uhorky
no stale mi ten jedalnicek nevydrzi ale snazim sa..na sladke mam chut ale len malo nvm :D...no dneska som to s tou vecerou trochu prepiskla...spapala som cerealnu zemlu s kopou zeleniny a vajickami s natierkou ale dostala osm chut na ovocne musli s mliekom...zjedla som pol krabice..a teraz asi prasknem...och musim to rozchodit ://
Purpleness - ja to mam s tym sladkym rovnako :-/ proste si musim dat kazdy den, ja by som aj bez normalneho jedla prezila ale to sladke musi byt :-D z Bebe keksov nestresuj, to je este taka ta zdravsia sladkost neboj :-) je to cerealne, urcite mensie zlo ako tie moje cokolady, arasidy a cukriky :-D Vcera som toho pojedla ze si ani nespomeniem co vsetko, plus vecer som vypila asi 6 slivovic a zavrsila to o 1nej na pumpe riadne mastnou pizzou, ja som truuuba :-D ale co je sranda, pribrala som iba 0,3kg a to som ani na wc nebola, takze pohoda, som v klidku :-D
Ja dnes zatial :
R - nic, teda kava s mliekom, lebo som sa nezobudila doma ale u " kamosa " :-D tak sme vybehli na kafe predtym ako ma zavezie domov
O - pohankovo zemiakova kasa, 50g orieskovo-mliecna cokolada, 4 karamelky, 4 ovocne cukriky
Pred tym obedom som este vypila zdravucku mrkvovo-jablkovu stavu so zazvorom.
V - bude asi paradajkova polievka, mozno nejake ovocie
Pekny dnik :-)