Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
alex mne je tiež na nič po včerajšom nočnom nájazde na kadejaké dobroty..proste úplne som sa prežrala!
R- jablko, káva s mliekom
O- zeleninové rizoto, červená repa
S- káva s mliekom
V- ešte neviem vôbec..ale asi detskú výživu
dievcata je mi hrozne.priserne.chce sa mi plakat a kricat..
nic som nepokazila,prav enaopak,z toho ze papam dneska, je mi tak, snazim sa potlacat zvracanie, a neberiem ani prehanadlo..preco mi je tak hnusne :((
dnes sa chystam papat takto:
R:cottage,zelenina,cerealna zemla
D:biely jogurt
O:meso,ryza,zelenina
Ol:acidko nizkotucne,jablko
V:cottage,zemla,zelenina
vody mam dostatok...by osm povedala ze az prilis :D plus pohyb tiez cely den kedze dnes robim a pracujem v restauracii :D :))
drzim palce baby aj vam...mne sa zatial dari uz asi mesiac takto papat :) a som spokojna,stastna....len ten menzes stale nemam a neviem co mam robit :((..neviete mi niekto nieco poradit?...ci brat nejake vitaminy alebo co?? som uz zufala
dnes mam poslednu nocnu, tak dufam, ze vydrzim, ale malo som spala, cele telo ma boli, oci stipu...uz sa neviem dockat volna. urobila som si caj mateina duska a tak si spravim este zihlavovy.
ja som si dnes aj porevala, ked som sa isla sprchnut a videla som sa v zrkadle...
ja dnes bageta- syr, tvrdy syr, plesn.syr, paradajka
2x knedlik a mexicky gulas
bebe keksiky cele, nemozem moc ani jest uz od vcera oslavujem narodky, tak mi je vseliako...
ta mala spevacka je fakt dobra
chces! to je ana/mia, ktorá si myslí, ze nad tebou vyhrá. nepocuvaj ju! pusti si nejaku veselu hudbu a spievaj si. :) povedz ane/mii nech si da odchod!
a zas mám pocit , že sa vyliečiť nechcem :-(
Nepodstatná, tiež mávam stále výčitky... skôr máš právo sa pochváliť! Pochvál sa! Zaslúžiš si to!!!!
Maoam: idem si dať tú sprchu:-)
ak chce byt clovek zdravy a stastny, nemoze byt viac ako 1 :-) a o to tu ide, aby sa tie rozpoltene casti opät spojili, ale s tym ti pomoze len terapeut a ty sama musis velmi velmi velmi chciet, zelezna vola a disciplina, nic ine ta z toho nedostane, musis byt silnejsia ako ta choroba