Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
Maoam - ak teraz narážaš na bulimičky tak pochop, že toto nie je o hlúposti človeka ale je to choroba...ani to, že kvôli tomu, že baby nejedia cez týždňe sa nažerú cez víkend - ja som vždy jedávala pravidelne každé 3 hodiny jedlo a záchvat prišiel tak či tak...to nie sú návaly hladu ale je to amok, tým, že tu budeš týmto babám nadávať nikomu nepomôžeš...
Na druhej strane tieto jedálničky čo tu väčšina z vás píše tu tiež nemá čo robiť, pretože to nemá nič s témou "nehanbím sa za to, čo som dnes zjedla"... väčšina týchto jedálničkov je skôr typu - "zas sa mi podarilo nejesť a som na seba hrdá"...
konecne nikki...zenu ako ty...to tu uz chcelo !!! :))
...baby inspirujte sa :))
R: ovsaky,hrozienka,jogurt,vela hrozna
D: dva knackebroty polka cottage pazitka
o: cestoviny s ricottou paradajkou paprikou plus zeleninovy salat
o: domaca jablkovo-marhulova vyziva s polkou tvarohu
hodina na orbitreku
v: dva knackebroty so sunkou,paprikou plnenou s lucinou plus plno paradajok
dnes:
R:zemla,natierka smotanova,sunka,zelenina
D:3jablka,activia jogurtovy napoj
O:cestoviny s tvarohom
Ol:biely jogurt
V:cottage,rohlik celozrny,zelenina
tak co na to poviete? :)
Ale ty na to máš aby si to zlvádla!!! Uz to pochop!! Neslubuj, ale konaj!!! ale nekonaj skôr nez poriadne rozmyslis!!!
este tuto musím jedneho pustit... a idem preč...
doodie, ďakujem. Preháňadlá nezvládam. A to sme sa dohodli s lekárkou, s terapeutkou aj psychiatričkou, že ich nebudem užívať, nakoľko preháňadlá rušia účinok antidepresív a pod. Neviem to dodržať:-( A ja som taká, že sa vždy lekárkam so všetkým priznám... hoci viem, že budem mať z toho zle. Veď na poslednej terapii to dopadlo tak, že pokiaľ neprestanem s preháňadlami, nemá cenu, aby som chodila na terapiu:-(
a dovolit si mozes vsetko... hlavne si mozes dovolit byt zdrava, bez prehanadiel, bez any ktorá ta nuti chodit na korčule atd... dokazes to!!!
cry, a co takto mi ist naproti... ?
škoda, ze je pre teba prvorada ta vaha.. ved si sikovna a dokazes toho vela... ja ti verím. fnuk...
kurnik, este stale tvrdnem tu... vies kde...
sem tam to tu funguje, sem tam to tu nejde vobec...
ale to je chore, tu su baby co s tym maju velky probem a chcu sa z toho dostat a tu stale, 10x kava, kuskus, 8x capucno, 1ovocie, to co je, :-DDD ved kava je strasne strasna na zaludok.
... ach yo... nutká ma to ísť na korčule.. nechce sa mi, ale choroba mi nedá pokoja... ak pôjdem, tak dnes to ozaj nebude pre radosť. Skôr sa mi chce plakať zo seba samej ako sa motám v tom kolotoči jedenia a nejedenia:-( Už by som mohla konečne pochopiť, že nie som žiadna pubertiačka, že si môžem dovoliť mať váhu aj 50kg na 168cm a 25rokov. Je toľko iných vecí, ktorým by som sa mohla viac venovať. Ale ja... stále bojujem s kilami- od 12rokov. Je to únavné.. chyba je vo mne, že sa to tak vlečie:-( 20teho idem prvý krát po hospitalizácii k terapeutke, aj sa teším, ale aj sa bojím- ísť k nej aj s tým, že mám nutkanie stále chudnúť? Veď je to strata času... jej času. Hoci na druhej strane mi ten rozhovor môže aj niečo dať. Stále sa neviem vyrovnať s tým, že som v nemocnici pribrala.