Som v soku, tehotna s jeanine?

Príspevok v téme: Som v soku, tehotna s jeanine?
lucia297

Dnes som si urobila tehotensky test a vysiel pozitivne. Uz dva roky beriem jeanine. Nerozumiem tomu. Mohol mi vyjst vysledok zle? Urobila som si dva testy a obidva vysli pozitivne. Nikdy som nevynechala ani jednu tabletku. Maximalne som sa opozdila o take tri hodinky. Ziadne hnacky,ziadne zvracanie,proste nic. Prosim povedzte,ze sa tie testy mohli mylit. Ja nechcem byt tehotna.....Zajtra idem ku gynekologicke,ale ten stres do zajtra asi nevydrzim.

lionesssssss

"tiez som viac ako rok nepouzivala ziadne chemicke ani barierove ochrany "...TIEŽ? kto tu ešte nepoužíva, preboha, žiadnu ochranu ?

nech sa potom nesťažuje a nezvaľuje to na náhodu...

jankaaaaaaaaa

tiez som viac ako rok nepouzivala ziadne chemicke ani barierove ochrany .. neotehotnela som, ale prestala som sa nato spoliehat, lebo zlyhanie ludkseho faktora je jedno velmi velke riziko. a aj kvoli inym zdravotnym problemom som zvolila hak. samozrejme aj ta ma nevyhody ale aj vyhody ako kazda metoda

lionesssssss

janka, ja som niekde niekedy napísala, že nejaká metóda je 100%tná ? :)))))))))))

ja som napísala, že kombinujeme niekoľko veľmi spoľahlivých metód... a viem ti z takmer 100%tnou istotou povedqať, že existujú určité fyzikálne zákony, ktoré žiadna náhoda neporazí :)))) o tom to ...

bezpečný sex neni o žiadnej 100%tnej metóde... je to o schopnosti človeka pochopiť, že na to aby sexoval bezpečne musí skombinovať jednotlivé metódy tak, že tam neexistuje žiadna šanca náhody... :))) a ver mi že sa to dá, a ver, že to neni žiadne tajomstvo, je to celé veľmi jednoduché, ba priam primitívne, len to by ste sa tu viaceré museli na život pozerať očami "áno, dá sa to" a nie "nedá sa!"... ak sa na všetko človek pozerá len cez to ako sa čo nedá urobiť, tak to musí byť veľmi ťažký život...

ja s mojim partnerom sme pochopili (asi aj vďaka našim rodičom a celkovej rozhľadenosti), že sa DÁ veľmi jednoducho, pohodlne a dobre sexovať zároveň aj bezpečne, tzn. že budeme mať dieťa vtedy keď sa tak rozhodneme...

ale tak, my celkovo na zložitejšie veci pozerá cez to ako sa to dá a nie ako sa to nedá