Zamilovala som sa.On zadany,ja slobodna.Trvalo to pra mesiacov,posledne tyzdne ked sa neozvem on sa neozve,povie,ze pride a nepride,vzdy mu do toho nieco pride.Viem,moj problem,moja chyba.Ale ja som zalubena a citim sa mizerne.Zunovala som sa?Som len jedna z mnohych?Vzdy ked sa spytam ci to chce skoncit,povie nie.Ale ja sa len trapim.
Znicena
Ano,vadi mi to a som tak hlupa ze aj tak ho mam rada!!!
to je to porozprávame on snad spomínal že sa chce rozvádzať?potom čo od toho rozprávania zasa budeš očakávať?on to takto bude pokojne ťahať aj rok aj viac pokiaľ sa na to nepríde,Ty by si to mala raz a navždy uzavrieť a začať nový život,on ťa bude naťahovať pokiaľ mu to dovolíš a úprimne nevadí Ti že spáva zo svojou ženou a s tebou tiež???
Viem,ze by som sa citila ako posledna k.rva
Simi preco by mu malo zalezat ako sa ty citis asi ani tebe nezalezi ako sa moze citit jeho manzelka alebo ako by sa teda citila keby sa to dozvedela.
Nie momentalne s nim fakt nechcem komunikovat v ziadnej forme
ja som sa nedavno rozisla..lubim ho a chyba mi a stale mi vola..ale ked s nim nechcem komunikovat nejlepsie je sa NASRAT.predstavim si vsetko zle co robil,pozriem si na facebooku fotky jeho kuriev co si popridaval atd..uplne ma to tak vyhecuje ze ho chcem zabit nie mu volat.mozno by ti to pomohlo.
Elsa cakala som,ze sa aspon porozpravame.Ze mu aspon troska zalezi na tom ako sa ja citim.
Ozve sa iba ked bude chciet SEX ake ponizujuce pre teba nie?
ja už som to tu písala a jednoducho čo ty tam stále na čo čakáš?aké správanie z jeho strany očakávaš?,váš tzv vzťah v podstate neexistuje nemáš čo si od neho požadovať...,,normálne za tebou nepríde lebo má svoju manželku a dieťa,rozvádzať sa tak isto nebude čím skôr to pochopíš tým lepšie,však si ešte mladá nájdi si niekoho slobodného aj jasne mu to povedz lebo on ti zavolá aj za mesiac jemu je jedno on už sa nemá kam ponáhlať on už sa oženil a s tebou nič neplánuje okrem tohoto pochybného vzťahu ...
Momentalne teraz som nadstavena tak,ze mu neodpisem a asi si vypnem mobil nech ma to nepokusa,dam ho kolegyni napriklad.Dufam ze toto nadstavenie mi zostane.Co mi tu pisete si budem ked mi bude tazko dookola citat