Zamilovala som sa.On zadany,ja slobodna.Trvalo to pra mesiacov,posledne tyzdne ked sa neozvem on sa neozve,povie,ze pride a nepride,vzdy mu do toho nieco pride.Viem,moj problem,moja chyba.Ale ja som zalubena a citim sa mizerne.Zunovala som sa?Som len jedna z mnohych?Vzdy ked sa spytam ci to chce skoncit,povie nie.Ale ja sa len trapim.
Znicena
Rok...pane boze...Luxuryy ja uz teraz viem,ze mu za nic nestojim.Ale tie pocity vo mne su strasne.Stale sa pytam ci nevie ze sa trapim?Ci ho to nesere?
jajka ved až na to príde jeho žena tak jej to rozanalizuje:D
preto treba zacat cim skor :)
ale nie, nemusi to trvat tolko, mesiac , dva
potom este budu nejake zbytky citov mozno ale tie budu slabsie...a slabsie...a ...
jajka, to je proces na jeden rok :)))
potom ho stretnes, budes sa na neho divat a sama seba sa pytat, co som na nom vlastne videla?
treba sa odmilovat, to sa robi takto - uvedom si vsetky jeho negativne vlastnosti. doslova si ho znechucuj, zvyraznuj tie negativa. ak ti napadne mysliet na jeho krasne oci, zakaz si to. ak zacnes na neho mysliet, snaz sa zamestnat niecim inym kde na neho mysliet nebudes. a rob to tak vzdy.
nepozeraj romanticke filmy, nepocuvaj romanticku hudbu. su to bludy.
jajka, ale na to sa musi odosobnit podla mna a to sa zalubenemu cloveku nepodari.Preto si myslim,ze by mu mala dat podmienku.Ja som to spravila a pomohlo mi to.On to nespravil. Uvedomila som si, ze toto naozaj nie je o nicom a stratila som vsetku chut aj zalubenost aj zavislost.Proste ze mu stojim za prd makovy:)
ale to je aj vas problem naco kradnete niekomu manzelov teda ak o tom viete ze je zenaty co cakate lutost?Preco rozbijate manzelstva?
Ja si neviem pomoct prave s tymi citmi...
a predsa si myslim ze to ma zmysel. preto sem prisla, potrebovala to pocut, ci to co robi je spravne ci nie, co ma robit. aj to pomaha rozhodovat sa.
jasne ze malokto spravi hned a zaraz rozhodnutie. musi to v nej dozriet.
treba si rozanalyzovat situaciu, pochopit ju a rozhodnut sa , co robit.
city su city ale ma aj rozum