Zamilovala som sa.On zadany,ja slobodna.Trvalo to pra mesiacov,posledne tyzdne ked sa neozvem on sa neozve,povie,ze pride a nepride,vzdy mu do toho nieco pride.Viem,moj problem,moja chyba.Ale ja som zalubena a citim sa mizerne.Zunovala som sa?Som len jedna z mnohych?Vzdy ked sa spytam ci to chce skoncit,povie nie.Ale ja sa len trapim.
Znicena
a ked sa ti ozve, budes tak namakko ze mu uveris cokolvek co ti natlaci do hlavy
Simi a co urobis ked sa ti ozve?
V podstate ano,cakam ci sa vobec ozve alebo je mo uplne jedno
len cakas na to ci sa ozve
Ano,chyba mi a myslim na neho ale asi sa neda byt hned bez pocitu a citu
tvoj prispevok zo vcera: "Mate pravdu ale chyba mi...som uplne znicena"
takze usudzujuc podla toho a priebehu celej diskusie som si viac-menej isty...nie si nato este dostatocne silna
Si si tak isty?
toto je zase o tom istom, navonok prezentujuca snaha vyriesit problem, ale realne k nicomu nedojde...lebo ked sa ozve tak sa ti stastim podlomia kolena a tvoje odhodlanie bude za horami za dolami
Jajka,snazim sa.Nepisem,nevolam.Neozval sa zatial ale viem,ze sa ozve lebo mu bude divne,ze kam som sa zrazu vytratila.Ale drzim sa,fakt mi dodavate silu.
ved mu nepis. zrus kontakty aby si ani necakala ze sa ozve. ako pri zavislosti zahodis cigarety, alkohol, drogy, tak sa aj ty zbav moznosti ze ta bude kontaktovat. lebo je moznost ze budes slaba a znovu podlahnes.