Znicena

Príspevok v téme: Znicena
Simika

Zamilovala som sa.On zadany,ja slobodna.Trvalo to pra mesiacov,posledne tyzdne ked sa neozvem on sa neozve,povie,ze pride a nepride,vzdy mu do toho nieco pride.Viem,moj problem,moja chyba.Ale ja som zalubena a citim sa mizerne.Zunovala som sa?Som len jedna z mnohych?Vzdy ked sa spytam ci to chce skoncit,povie nie.Ale ja sa len trapim.

jajka001_

luxury pekne ju v tom podporujes. on jej zavola, naslubuje jej a zas bude tam kde bola - teda je.
treba spravit hrubu ciaru a nie cakat, kym ti zavola, aby si mu mohla oznamit co si mu uz vravela
okrem toho, ake podmienky si ty vobec chces davat? ved je zenaty a ma dieta. snad si nemyslis ze bude skakat ako ty budes piskat. vzdy budes az tretia.
zmen si cislo , zmaz si ucty na nete

alibi

to zeny nemaju vobec hanbu chrapat so zenatym s deckom? ja viem ze ten kto tymto robi zle je on lebo on ma zenu.ale uz ked chlapi nemaju rozum a riadia sa len vtakom mali by sme ho mat aspon my a nedostavat zenu s babatkom do takejto otrasnej situacie!

Simika

Vejva vdaka...dakujem baby ani neviete ako mi pomahate a davate silu...bala som sa nadavok...dakujem...nie nenapisem,neozvem sa

vejva

Luxury konecne aspon dalsia presne tak simi nevolaj mu nepis mu ak chce on sa sam ozve ak nie tak mas pokoj ale konecne si to uz pochopila ze sa mu nemas ozivat prva ved naco by to bolo dobre.Inac poviem ti to je prvy krok ked mu nezavolas to znamena ze to chces ukoncit a to je spravne musis si vybrat si este mlada je to tazke ano ta LASKA ale musis si uvedomit ze on ma svoju rodinu a ak sa on nechce zrieknut svojej rodiny vzdy budes pre neho len ta DRUHA prva je jeho rodina.Nestoji ti zato aby si bola ta DRUHA najdes ineho casom pre kt.budes ta PRVA a bude ta na rukach nosit a nebudes sa musiet skryvat ci vas nahodou niekto spolu neuvidi.Drzim palce len nepovol a nevolaj mu

Simika

Luxury ano,tak to aj urobim.Sice je to tazke pre mna,myslim na neho,trapi ma to cele.Aj to dobre,aj tie pekne chvile,aj to zle.Proste ma to vyslovene trapi a sere-A neviem si pomoct nad tym nerozmyslat a zozierat sa.Ale ako pisete,chce to len cas...asi:-(

Luxury

nesmies mu furt vyvolavat, ze ci pride alebo nepride, kasli na to, zas mu len davas moc.neries to a ked pride, povedz mu narovinu,ze si to vyprosis a bud sa bude spravat slusne alebo dovi dopo.