Znicena

Príspevok v téme: Znicena
Simika

Zamilovala som sa.On zadany,ja slobodna.Trvalo to pra mesiacov,posledne tyzdne ked sa neozvem on sa neozve,povie,ze pride a nepride,vzdy mu do toho nieco pride.Viem,moj problem,moja chyba.Ale ja som zalubena a citim sa mizerne.Zunovala som sa?Som len jedna z mnohych?Vzdy ked sa spytam ci to chce skoncit,povie nie.Ale ja sa len trapim.

Luxury

to by som mu nepisala, isla by si sama proti sebe a bolo by ti horsie. hod na to postupne a hlavne mysli na seba, neponizuj sa,ukaz mu, ze si silna, ze nie ty jeho potrebujes, ale on teba, daj si /jemu ciel, ktory ma splnit,ak to neurobi, posli ho k vode, budes vidiet, ze nie je o com.

Luxury

nepis mu, okrem toho, naco mu ukazujes,ako si zneho hotova? on ma potom nad tebou moc a si to pekne uvedomuje alen mu masirujes ego...ukaz mu ze je to opacne. chalanov nepritahuju zufalky...

Luxury

tak to neni on, prepac,som ta postrasila :(
Pocuj,ja to prezivam s kamoskou a chapem ta, proste laska je laska. Ona sa premohla a urobila to,ze mu povedala, ze bud za nou bude chodit normalne alebo zbohom.Zatial sa k tomu nezmohol,tak ho uplne ignoruje.
Urcite by si mu nemala davat najavo,ze ho strasne chces,nebodaj plakat pred nim a ked sa raz stiahnes,tak ostan stiahnuta,kym nedosiahnes, co chces a ak sa nepodvoli,tak nech ide,v tom priade mu ide iba o jeho ego, nie o teba a takeho predsa nepotrebujes, nie?