Zamilovala som sa.On zadany,ja slobodna.Trvalo to pra mesiacov,posledne tyzdne ked sa neozvem on sa neozve,povie,ze pride a nepride,vzdy mu do toho nieco pride.Viem,moj problem,moja chyba.Ale ja som zalubena a citim sa mizerne.Zunovala som sa?Som len jedna z mnohych?Vzdy ked sa spytam ci to chce skoncit,povie nie.Ale ja sa len trapim.
Znicena
Luxury ved toto hovorim.Ja mu uz ani nepisem,je mi zle zo seba,z neho!Nemam chut.naozaj nie...
to by som si s nim rychle vyjasnila...to co je za spravanie?
Ano,da vediet,ale az ked sa ho spytam resp.overim,ci pride.Inak by asi ani nedal.
a ked ti povie, ze pride a nepride, aspon ti da vediet, ze nepride?
Takze nebudem robit nic.Nebudem to riesit cez telefon.Ak by chcel,ozve sa aj sam.Zatial nic,vsak vid nizsie.
to by som mu nepisala, isla by si sama proti sebe a bolo by ti horsie. hod na to postupne a hlavne mysli na seba, neponizuj sa,ukaz mu, ze si silna, ze nie ty jeho potrebujes, ale on teba, daj si /jemu ciel, ktory ma splnit,ak to neurobi, posli ho k vode, budes vidiet, ze nie je o com.
Luxurymas uplnu pravdu.Mne tu baby radili,aby som mu napisala,ze je koniec.Ale ja nemam najmensiu chut....
nepis mu, okrem toho, naco mu ukazujes,ako si zneho hotova? on ma potom nad tebou moc a si to pekne uvedomuje alen mu masirujes ego...ukaz mu ze je to opacne. chalanov nepritahuju zufalky...
Luxury,mas pravdu,vdaka...Ja uz ani nemam chut mu ani napisat...naco.
tak to neni on, prepac,som ta postrasila :(
Pocuj,ja to prezivam s kamoskou a chapem ta, proste laska je laska. Ona sa premohla a urobila to,ze mu povedala, ze bud za nou bude chodit normalne alebo zbohom.Zatial sa k tomu nezmohol,tak ho uplne ignoruje.
Urcite by si mu nemala davat najavo,ze ho strasne chces,nebodaj plakat pred nim a ked sa raz stiahnes,tak ostan stiahnuta,kym nedosiahnes, co chces a ak sa nepodvoli,tak nech ide,v tom priade mu ide iba o jeho ego, nie o teba a takeho predsa nepotrebujes, nie?