Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Znicena

Príspevok v téme: Znicena
Simika

Zamilovala som sa.On zadany,ja slobodna.Trvalo to pra mesiacov,posledne tyzdne ked sa neozvem on sa neozve,povie,ze pride a nepride,vzdy mu do toho nieco pride.Viem,moj problem,moja chyba.Ale ja som zalubena a citim sa mizerne.Zunovala som sa?Som len jedna z mnohych?Vzdy ked sa spytam ci to chce skoncit,povie nie.Ale ja sa len trapim.

jajka001_

hej ale ty nebudes pri nej aby si ju podporovala v tych jej krokoch. moze jej to trvat aj roky. zbytocne zabite roky. a moze jej uniknut iny, lepsi vztah.
ty ju len navedies nech s nim komunikuje, dava podmienky a on ju bude dalej tahat za nos.

Luxury

naco ma robit hrubu ciaru? nechapete, ze jej to nedochadza, lebo to sama nechce? aj zavislosti sa bavis iba ked ty sam budes chciet, a ked ho ona nechce sama nechat, tak to neurobi.
Preto jej hovorim,ze ma ist nato postupne a nech zacne tym, ze si da podmienku. Samozrejme, ze on na to nepristupi. Mozno si vtedy uvedomi, ze to nema zmysel. teraz je zalubena a strasne ho chce, fyzicka pritazlivost,resp.zavislost je niekdy silnejsia ako laska.Toho sa nezbavis len tak.Musi to proste pochopit a chciet.Az potom to pojde.A to ze jej tu pisete,ze je to chyba, ona to vie,ale nepripusta sito,a ze to tu cita, je mechanicke.Musi to proste zazit a pochopit.Raz pride ten moment a pochopi to a bude koniec.Chce to troska casu.

vejva

jajka ja som sa jej nepytala ci by sa mu starala aj o ich dieta ja som to ako konstatovala ze keby to bolo naopak ze ona je ta podvedena manzelka s dietatom a on by mal milenku ci by jej to nevadilo a odpustila by mu ze ma aj milenku lebo teraz jej to nevadi ze spava aj so svojou zenou.Tak aby nedoslo ku komfliktu asi som tam nemala dat otaznik na konci vety moja chyba sorac:-)

jajka001_

prenho nebudes nikdy prva pretoze uz ma dieta, to je prvorade a vzdy bude, dalej vzdy tam bude matka jeho dietata, a aj keby on ta chcel, tak by si bola navzdy v nevyhode. je to uplne ine ked ides do cisteho vztahu, kde ste obaja slobodni

jajka001_

chcela by si po nom aby zanechal svoju zodpovednost voci detom a manzelke a flakal sa s tebou? to je charakter hodny obdivu a lasky?

jajka001_

jasne ze by sa starala o dieta ved to dieta je vzdy v prvom rade dietatom matky
kolko chlapov odide a na deti zabudne

elsa5.5

ale ten muž už nie je voľný on už je zadaný-ženatý!!!!!musíš pochopiť že ten vzťah je zlý a treba ho ukončiť!!!!!keby bol v rozvodovom konaní,alebo sa chcel rozviesť,ale nechce lebo už má svoju rodinu......nerozmýšľaj a ukonči to

vejva

to bude tym ze si jeho milenka a nie jeho manzelka keby to bolo naopak odpustila by si mu ze spava aj s inou?A ty by si sa mu doma dokonca starala aj o vase dieta?