Znicena

Príspevok v téme: Znicena
Simika

Zamilovala som sa.On zadany,ja slobodna.Trvalo to pra mesiacov,posledne tyzdne ked sa neozvem on sa neozve,povie,ze pride a nepride,vzdy mu do toho nieco pride.Viem,moj problem,moja chyba.Ale ja som zalubena a citim sa mizerne.Zunovala som sa?Som len jedna z mnohych?Vzdy ked sa spytam ci to chce skoncit,povie nie.Ale ja sa len trapim.

Luxury

mozno caka, ze ty prva. ale ak ho to nezaujima, a nechce s tym nic robit, to je naozaj nezaujem...a to je o nicom, to nie je ani pritazlivost.

ververka

ajaj, dalsi pripad.
tak chalan si chce uzit, niekto sa namota a ked ho to omrzi tak ju odhodi a zacne si hladat novu a pritom jeho partnerka s kotrou zije to ani netusi. /pricom samozrejme zvykne chlap tvrdit ze sa rozvadzaju alebo rozchadzaju/.

dovol mi sa nad tym zasmiat, ale opat sa radis medzi dalsie ktore naleteli, takze sa naozaj spamataj.

uz len to ze niekto /nehovorim tym ze len chlap/ kto ma partnera spava s niekym inym je nieco co je absolutne odradzajuce a ponizujuce a podkopavajuce doveru kazdej vety co povie.

elsa5.5

simika prestaň sa správať ako ufňukaná škôlkarka a ukonči to s ním!!!!!nie nesere prečo by ho malo,ukonči to a bud rada že to nemá žiadne následky...

Simika

Vdy ked som povedala,ze ma trapi,tak povedal,nie on ma netrapi atd,atd.Vzdy to zahovoril alebo zacal byt sladky ako med.Momentalne nema ziadne reakcie lebo sa neozyva a ja tiez.

Luxury

Simika, co som ti moju kamosku spominala. Tak ona na neho teraz kasle. Ale on je taky,ze on na to mysli, a caka, ze ona to nezvladne a ozve sa prva. On sa jej aj pytal, ze co chce, ze co ma urobit, aby bola spokojna. Neviem, ake reakcie ma ten tvoj.