Zamilovala som sa.On zadany,ja slobodna.Trvalo to pra mesiacov,posledne tyzdne ked sa neozvem on sa neozve,povie,ze pride a nepride,vzdy mu do toho nieco pride.Viem,moj problem,moja chyba.Ale ja som zalubena a citim sa mizerne.Zunovala som sa?Som len jedna z mnohych?Vzdy ked sa spytam ci to chce skoncit,povie nie.Ale ja sa len trapim.
Znicena
Simi, ved ani bezne sa partneri kazdy den nekontaktuju, nie? teda aspon mne sa to nezda potrebne...
Je mi do revu.Nestojim mu ani za blbu sms.
Simi, nikdy sa mu nevyhrazaj...to by bola blbost...
drzim ti palce a hlavne klud a nic neries s hnevom a horucou hlavou.
Asi su ,,spolu", ze to nevydrzala, co uz.On sa nechce rozist s nou,ze sa bude snazit aby bola spokojna, tak uvidime.
Ahoj baby,dakujem,ze na mna myslite.No,drzim sa,odolavam.Dnes som mala nutkanie mu napisat aka je svina a nech sa modli nech som ticho ale neurobila som to.Nic som nenapisala,predychavam.Aj ked tie pocity...
Luxury,on ma casovo narocnu pracu,takze asi povedal,ze robi...ja neviem.A oni co?Su zas spolu?
Simi, tak ako?
kamoska to nevydrzala a ozvala sa mu. ako sme predpokladali,on jesitnak sa jej nechcel ani ozvat prvy, lebo ze ona ho poslala do prdele.len tam je troska iny problem.
Simi, ak mozem otazku,kamosku by zaujimalo, ze kde a v akej casovej hodine ste sa stretavali, co hovoril zene.. oni maju problem s tymto.
Simi tak ako este sa drzis?
Baby,stale drzim a ovladam sa...
Luxury prva sa neozvem...uz som sa ozyvala prva dost...
simika, ved je chlap :)
Luxury pritazlivost je,to by sa dalo krajat.Staci,len ked som s nim sama,viem,co robi a ako sa chova.