Zamilovala som sa.On zadany,ja slobodna.Trvalo to pra mesiacov,posledne tyzdne ked sa neozvem on sa neozve,povie,ze pride a nepride,vzdy mu do toho nieco pride.Viem,moj problem,moja chyba.Ale ja som zalubena a citim sa mizerne.Zunovala som sa?Som len jedna z mnohych?Vzdy ked sa spytam ci to chce skoncit,povie nie.Ale ja sa len trapim.
Znicena
Simi, tak ho teda konfrontuj, ze co ma za problem. zavolaj mu a narovinu sa ho spytaj razne, ze co je???
Neviem co mam robit.Mam mu zase napisat?Neviem neviem neviem.
Simika, toto si nehovor, to nie je pravda, nie si svina, proste si sa zalubila do zadaneho. Poznam zeny, ktore normalne ziju s muzom a on ma druhu rodinu, proste ma dve a funguje to. Ja neviem preco sa tak baziruje na monogamnosti, ved keby to bolo prirodzene,tak by nebolo tolko nevier a paralelnych vztahov a neviem coho.A potom sa musia vsetci citit vinni a zle, lebo druhy povie, ved ty si svina, ked to robis...a co robi? ze proste chce toho cloveka, lebo ho k nemu, k nej taha?oni to citia prirodzene, nie je to vnutene ako byt verny.takze fakt neviem co je horsie...
Sibeti ano ja som svina a on je svaty
a co čakáš,nechápem,veď je ZADANÝ!!asi to by si si mala uvedomiť!!!
a som zvedavá,ako by si sa ty tvráila,keby máš frajera/manžela a chodí za inou..........
...mate pravdu...ja sa nehadam,len nemam co povedat...trapim sa dost...
vejva no ved o čom?on má svoj život a ona ho nezaujíma a už ked šliapnem do takého hovna s prepáčením tak sa snažím dostať z neho von nie???dobre naletela mu ok až to je tak teda nenechám sa dalej namotávať a tam vypadni za ženou!!!uzavrieť to a bodka.
alebo to brať ako on, e ide len o sex
elsa moja rec skoda ze je to pre niekoho tak tazke pochopit
alebo keby ju on zbalil a namotával že sa plánuje rozviesť tiež som mala takú kamarátku že ju oklamal že je slobodný no jednoducho z takého muža budú len samé problémy a to dokážem pochopiť že si zamilovaná ale treba sa správať rozumne a uvedomiť si že ten vzťah je zlý a nikdy dobrý nebude on podvádza manželku,ale rozviesť sa s ňou neplánuje za tebou príde ked bude chcieť radšej to ukonči ty raz to aj tak ukončí až ho už prestaneš baviť čo myslím že už aj robí ked sa ti neozýva a odkopne ťa ako špinavú handru.....čo od takého muža môžeš čakať ozaj len samé problémy a hanbu.....