Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako setrite?

Príspevok v téme: ako setrite?
trisa

ach jaj!potrebujem radu ohladom setrenia!ja sama totiz neusetrim ani cent!nechapem,kam nam odchadzaju peniaze,nie som typ co by sialene utracal za saty,nefajcime..mame male mimi,to ano,ale aj tak mam pocit,ze utracam vela za kvalitnu stravu a tak..mame mesacny pijem do rodiny okolo 1000euro,4mesacne babatko a najom 400euro.ma nejaka skusena mamina radu na com a ako usetrit v tak pomerne zufalej situacii?je to vobec mozne?dakujem!

lost

ak je toho vela (aspon 6 tanierov, tak napustam drez do cca 10cm vody(?) tazko povedat, variabilne, tak aby sa jeden tanier potopil pri cca 30stupnovom uhle :) (zvysok tanierov nemusi byt vo vode, tym potrebujem menej vody). no pointa napustania u mna je ze spravim aj 10x ten "kruh" okolo tanieru :) teda umyjem to nie 1 svihom ale 10timi :D
(to bude asi nejaka mania)

obcas pritlacim tak silno, ze sa mi to v ruke zlomi (ale nie zas tak casto :D ale raz som takto zlomil pohar od sampanskeho tusim.. a raz tusim vrchnak (ten drziak) zo Zepter hrncu :D )

lost

noo zriedit je dobry napad :)

ono nedavam zas deci :D ale ani kvapku, mozno tak 20-25kvapiek (tych skutocnych vodnych kvapiek)

na taky bezny kuch drez

jajka001_

tiez som fanynkou klasickej jari. lost, ak sa ti dari davat privela vela, lahka pomoc, zried ju, aj tak je prilis husta. fakt staci kvapka.

lost

jajka001_

jj, v tom ti musim dat za pravdu, ze ten oblubeny pribor, kde je ?!?! ahaaaa, v umyvacke :D a ked som sa do nej pozrel, ze fuuuj, to uz ani nechcem umyt.. to som tiez neznasal..

ono napriklad noz sa neda drzat ani 1 den spinavy, lebo kolko ma bezny clovek nozov schopnych nakrajat rohlik? ja mam len dva :D (tie vlnkovite) a tie obyvajne, to je riskantne krajat..

avsak ked som lenivy, dam si obed, zakusok, este dalsi zakusok, a este jeden zakusok, mam 6 tanierov :)
(preco tak vela? no aj psik je clenom svorky a tak niekedy oblize tanier :) )

inac jar davam tiez brutalne, ono to brutalne vystreli, to nie ja, to on :D a potom vela peny :) vzdy mi rodicia nadavaju ze naco tolko.. ale tak, ked je nieco spinave, chcem mat istotu ze tam davam dost prostriedku... (overkill je na podlahe, tam je to na skodu obcas :D potom to musim x-krat umyvat cistou vodou)

ak by som isiel na dovolenku, isiel by som ked nikto iny nejde, niekedy je to tak lacnejsie a kludnejsie :)

bibi123

ved to, ze umyvacka ma vela nevyhod, ja mam problem, ze zanechava na sklenenych poharoch cmuhy, aj ked davame calgonit - ten diamantovy standard... ale vyhoda je v tom, ze po obede si kazdy odprace svoj tanier, zavru sa dvierka a na oko je poriadok:O)))

Janulik33

Presne tak lost. Uplne suhlasim s tvojim poslednym prispevkom. Pokial ide o umyvacky riadu, tak k tomu sa nevyjadrujem. V nasej domacnosti sme traja, umyvacku nemame a ani mi nechyba.
Co sa tyka dovoleniek, tak ked uz niekto chce ist kazdy rok k moru a preto sa radsej uskromni tak k tomu len tolko, ze da sa aj lacna dovolenka pri mori stravit. Ked sa nejde letecky a nie do drahej destinacie, tak sa da a netreba sa preto umyvat cely rok v lavori, neprat a nesplachovat WC.

jajka001_

lost, mať tri dni špinave riady, to by som nevydrzala :)my sme mali umyvacku, neznasala som ju. ja umyvam riad vcelku dost rychlo. pri umyvacke sme mali to co pisala soffa - musis cakat kym sa to nazbiera, mas vecne spinavy nejaky riad, musis to aj tak umyt ked je to viac spinave, no pre nas neefektivne, akurat tak na oslavy, dvakrat do roka, naco. mne prace neubudlo akurat som bola nervozna z toho ze si idem vziat svoj oblubeny hrncek, tanier, noz, a nemozem lebo je špinavy :)

bibi123

Adamkrt-ja som napisala len svoj nazor, mame doma pracku, ktora si odvazi pradlo a podla toho naberie vodu, ale nebudem do nej davat lidl prasok a avivaz, perieme aj 2x do tyzdna najma postelnu bielizen, kedze v nasej posteli spava pes(aj za toto sa mozes pustit do mna:D) a na tomto setrit nebudeme, takisto aj jar-pol litra stoji euro, tak naco s nou setrit, nie je lepsie jest zo sterilneho taniera, ako z naoko cisteho, ale v skutocni spinaveho-mozno s premnozenymi mikroorganizmami??? Nie, ze by som bola marniva, ale setrit po centoch sa mi zda k pomeru mojho leasingu smiesne, ako keby uvazujem, ci uvarim 1000zrniecok ryze, alebo len 999, ked budem chciet setrit, predam auto a kupim si fabiu, alebo budem jazdit elinou:O)))