Posilnenie imunity bez liekov?

meggi36

Toto, čo ste popísali je bez pochýb pre imunitu dobré, pobyt na čerstvom vzduchu dokáže ozaj moc, ale teda keď už problémy s imunitou nastanú, že často nejaká chrípka a tak, že niečo sa vracia, tak takéto veci čo ste popísali sú na to veľmi krátke.

zanzi

Ja si davam C a celkovo cvičenie je fajn na imunitu. V zdravom tele zdravy duch! Akurat niekedy z toho cvicenia to telo riadne boliiii :D ale odkedy cvicim tak mam lepsiu imunitu som si vsimla. :)

vrvra

elis ahoj
tak hazard so zdravím nemá zmysel to je fakt. Najlepšie je keď sa ani človek nedostane do fázy, že by mal oslabenú imunitu, lebo potom tá jej liečba trvá dlhší čas.

KatKirt

vela vitaminov sa da zjest vdaka potravinam, či už zelenine a ovociu. Avšak netreba podcenovat doplnovaky, ako je napriklad wobenzym. Vela krat sa stane, že clovek nedokaze zjest dostatok vitaminov počas dna.

elis44

neexperimnetuj, zdrava strava a pohyb by nemali chybat, ale na posilnenie oslabenej odproucam liek wobenzym, hlavne preto, ze je to liek!

meggi36

Elis vitamíny sú dobré, o tom akože pochybovať by sme nemali, ale tie sú dobré len v prípadoch keď sme zdraví, keď nemáme žiadne problémy, len vtedy majú zmysel a dokážu nás akože udržať fit. Aby sme boli OK. Ale keď už si dákymi problémami predchádzame, tak to je nutné často preliečiť.

oliverblack

presne ako sa tu spomina... pokial ams silne oslabenu imunitu tak urcite ti bezne prostriedky ako strabva a vitaminy nepomozu, lebo potrebujes liek.. odporucvam preto wobenzym, u dcery fungoval :)

kraska34

Marika 1980 súhlasím. Tiez som to skusala najprv bez liekov, ale bohuzial moj organizmus bol asi prilis oslabeny a potreboval nieco silnejšie, a tak som zacala uzivat wobenzym. 100% spokojnost.