Ahojte prosim vas ako si posilnim imunitu bez nejakych liekov,pripravkov a tak?Aku stravu by som mala uprednostnovat?
Dakujem:-))))))
Posilnenie imunity bez liekov?
tak tych liekov a vitaminov na posilnenie je mnoho. Ja som vyskusala asi tri, co mi odporucili v lekarni, ale osvedcil sa mi iba profizym. Tie ostatne mi bud zatazovali zaludok alebo vobec nemali ziadny efekt. A tento mi uplne vyhovuje po kazdej stranke :) skus to zvazit, mozno by ti pomohol
Snazila som si posilnit si iimunitu roznymi prirodnymi sposobmi, jedla som vela ovocia a zeleniny, zazvor, uzivala caje, med.... ale nic mi nepomohlo. Zacala som uzivat wobenzym, ten mi velmi pomohol
u lekára som v podstate neustále. Mám pocit, že ten je zo mňa už tiež pomaly na nervy, lebo sa mi to nezlepšuje. Povedal, že mám asi veľmi oslabenú imunitu ale nepovedal mi k tomu nič viac. Neustále mi dáva len antibiotiká a mám pocit, že tie ma len viac oslabujú a všetko to komplikujú. Preto by som chcela začať užívať niečo čo by mi neškodilo ale naopak pomohlo posilnit imunitu
tak urcite by to nemala nechat len tak a riesit na vlastnu past, ked pojdes k lekarovi tak by ti mal urobit vyter z rany, ze akeho bacila tam mas a podla toho nasadit liecbu, ty si mozes pomoct akurat tak tym ze zacnes uzivat vitaminy na posilnenie imunity
ja nepoznam nic lepsie nez toto www.sebapoznanie.sk
chora ja uz nebyvam veru
Čaute mám problém som po operácií lakťa, veľmi zle a hlavne už dlho sa mi to hojí. Nedávno som sa zbavila infekcie, ktorá sa mi tem dostala a mala som asi týždeň pokoj a teraz opäť mi tam niečo robí šarapatu, nemáte niekto v niečím takýmto skúsenosti? poprípade čo by mi mohlo pomôcť?
pre mna je najlepsi pripravok na imunitu zarucene hliva ustricova, milujem jedla z nej a ked nie je cerstva kupujem z lekarne imunit hlivu
Ja beriem na imunitu Mumio z lekarne. Cena 1,85. Dalej jedavam banaNY, jablka, zazvorovy odvar. Imunitu posilnuje aj cervena repa - cvikla, cesnakovy caj, cibulovy. Neprejedam sa a mam caste vychadzky zo psom aj v zime. Pijem kefirove mlieko alebo si obcas kupim Nutridrink.
najskôr ti pomôže akupunktúra